hi mommies .. boleh x share susu ape yg okay untuk prgnncy ..?

THE BEST MILK FOR PRGNNCY

24 Balas

anmum materna original. bagus sebab ada vitamin B6 untuk bagi tahan muntah or mual. sy minum tu lepas 2 hari terus tak kerap muntah2. adalah dalam seminggu, 2/3 kali je. kalau sebelum ni, asal pagi n malam mesti muntah. langsung takde selera makan sbb lepas makan sikit mesti keluar balik sampai sakit tekak n dada. so far amalkan susu ni, sangat bagus.

sy minum susu frisomum.. sbb baik tuk pembuangan n elak dr sembelit..berbnding ngn susu jnis lain yg penah sy try... 😅✌..n dia rs vanillahoney...mebi dia depend pd penerimaan bdn msing2 kut..hehe....take care mommies😉✌

mcm sya..sya try minum susu frisomum pas minum tekak rse perit sgt pastu sya try minum anmum materna perisa coklat pas minum jerr terus muntah..skrg sya try minum susu HL setakat ni Alhamdulillah OK..

5y ago

ok.. thanks.. 😊

Depends on u dear.. sejak pregnant ni i try mcm2 susu sume muntah.. i try smpai i jmpe susu yg sesuai dgn i.. skang ni xmuntah dah.. dah jmpe susu yg sesuai.. susu good day choc & susu HL

saya minum susu momma.. bagus sbb susu kambing , ada delima, habbatusauda..dan xde rsa hamis langsung.. alhamdulillah, bacaan hb tiap bulan cntik.. xde rse sembelit..

5y ago

ada gambar x sis

Ya doctor and nurse advice utk minum full cream fresh milk je. Sbb susu ibu mengandung ada byk sugar and kita akan ada chance utk dpt gestational diabetes.

5y ago

Kalau Dutch Lady Full Cream boleh ke?

anmum best Dan susu lembu segar lagi best utk pertumbuhan anak...I minum banyak susu lembu..anak aktif dan 3.9 kg bila lahir

Any kind of milk will do. Full cream like brand gooday, farm fresh are ok too. Avoid anmum cause they say it is high in sugar content.

5y ago

susu tu di jual online ker?

sya amalkan susu hl , alhmdullilah baby okay dan mmbesa dgan baik . first minum annum tak serasi sbb manis nd muntah😅

semua susu okkk...janji susu... minum ammum nurse x bagi bdn asik menaik dengan jaya nya...hehehe