Need advice

What are the best milk to consume for prenatal mum? Soy bean it is okay? Can u share...TQ

9 Balas

Soy bean boleh tapi jangan selalu. Fresh milk dutch lady/Goodday pun okay. The best mestilah susu kambing. Kalau boleh jangan yang ada flavor macam strawberry/choc sebab tinggi gula.

my mum say kalau minum soy bean anak putih tapi kalau minum banyak sangat nanti baby ada asthma. entah betul ke tak but i see that 3org anak kakak saya ni putih2 je sbb minum soy bean.

soya bean xok .. klu susu kambing plk blh minum masa 2nd trimester .. awk minum susu low fat jee

5y ago

Susu duth lady coklat yg kotak ok ke?

Soy bean very not recommended actually .. it will cause ur child eczema/skin problem..

5y ago

ok Thanks dear...

try minum susu anmum, i try frisomum sdp sgt mcm aiskrim vanilla.. 😋

5y ago

saya baru try minum enfamama...

Soy bean not recommended . Better susu kmbing lg . Susu kurma home made ke

Soya bean boleh sebab kan kulit baby sensitif bila lahir nnt. Jgn byk sgt.

5y ago

minum susu kotak biasa pun ok. hee

I try lot of brands cause diarrhea, til now only Similac suit me

fresh milk 🤗🤗