Best Milk For Mommy

Hello mommies , what is the best milk for mommies? Please share the best quality n the best taste bcs i wanna the best for my peanut ?

6 Balas

Saya time pregnant tak minum susu sebab takut anak besar , tak sure betul ke tak . Tapi i would like to suggest susu kambing by fynjamal . Ada dua perisa , satu coklat satu biasa . Susu fynjamal ni penuh dengan makanan sunnah , bagus untuk baby . Boleh pergi kat ig fynjamal untuk baca lebih pasla susu

Hi mommy, saya minum susu Nestle Mom and Me. Rasanya sedap and memang membantu membekalkan nutrisi yg diperlukan untuk pregnant mom.

Boleh try Enfamama A+ dgn Frisomum. Currently tengah minum Frisomum lepas Enfamama dah habis. 👍

Fresh farm kurma 😄👍

Susu kambing bole ka?

Susu Juna 🤤