Fatin Suhailah, Malaysia

Momsy of 4 adventurous cub

About Fatin Suhailah

SAKIT PADA ARI² KIRI
sy selasa ni usia kandungan masuk 36week. Sy pregnant ank ke5. Rasa jauh jarak ank 4thn dgn yg ni. Jd sy nk bertanye...normal ke sakit ari² tu. Makin lama makin sakit. Kira ni dh [email protected] rasa nye makin
..read
Sy skit belah kanan n mak sy ckp sometimes sbb baby trselit..just betol kan perot skit n dah ok..
kdg bby terselit..mcm sy sis..sy slalu sakit sblh kanan..bila kena tu mmg x leh nk gerak..sakit sgt..slalu nye bila jd camtu sy tekan tpt sakit tu..tolak bby naik sket..baru ok..
BSP TODAY
Pagi ni ke Klinik utk cek BSP. Harap result 4x tu cantik je. #32week5days
Ye sis.. Semoga dapat result yg ok, kalau tak ok lagi kerap la nanti jumpa nursenya 😅✌️
Susu MOEDER
Siapa yg pernah minum susu ni time pregnant. sesuai x utk yg ada kencing manis?? Sbb ahad ni sy ada cek bsp...
thumb image
VIP Member
Flavour apa ni sis
Suntikan
Hai mommy...sy ni skg pregnt 29week2days. Sy checkup di klinik swsta. Sy nk tnye sepanjang ngndong ibu xde ke di berikan suntikan ape².? Sy ngndong ank ke5, tp dh lupa ank² sblm ni pregnt bpe bulan br
..read
Saya masa 30weeks baru ada cocok. Yg kancing gigi tu.
rse 30 lbh week bru cocok kot xslp...
Selamat pagi...
10weeks preggy Masih ada lg x mummy yg masih mual²? Berapa usia kandungan mummy sekarang?
pagi! 🙋‍♀️ morning sickness sy smpai 12w..pastu dah okay..selera makan pun okay..alhamdulillah skrg dah 27w..take care mommy!