?

Just want to share.. first prgnncy.. scan for the third in 12weeks.. baby dah nmpk clearly.. and for the first time i dgr heartbeat baby i... Sedihnyee dgr tadiii.. sebak sgt ??alhamdulillah dok ckp baby sihat2 je..

8 Balas

Gembira tak terkira kn 😍 sya smlm g scan sbb ada kluar spotting wrna coklat. Syukur masa scan tu bby ok. Sempat tgk dia gerak2 😍

5y ago

Alhamdulillah sis...happy for you too 🥰🥰🥰 aah mase scan pin baby tetibe bgerak mkin sebak i rase mase tu 😭😭😂😂😂

Congrats dear!!! Such a wonderful feeling right?

5y ago

Yahhh... Im so amazed... Mix feeling too 🥰🥰😭😭😂😂😂

Good to hear that. Prays our pregnancy goes well

5y ago

Yahhh... Tq dearrr 🥰🥰🥰

Tharu kn..feeling dia bcmour baur..

5y ago

Yess true.. sgt2 bcampur feel mase tu.. nak nangis malu dgn doktor 😅😂

Take care n be happy 😊🥰

5y ago

Yesss.. thank youuu🥰🥰🥰

Congrats and all the bestttt!

5y ago

Yahh tq dear... 🥰🥰🥰

Bestnya. .tak sabar rsa

5y ago

In shaa allah soon.. all the best dear... 🥰🥰🥰

Take care..

5y ago

Yaaa thank you ... 🥰🥰🥰