hi

hi nak tnya mommy’s kat sni.. if x minum susu ( fresh milk ) ape yg bole ganti ea ?? sy dr kecik mmg x minum susu . rasa nk muntah je. skrg time preggy dh masuk 2 trimester ni sy nak yg the best for baby.. like minum susu. hmmm pening arr ?thanks for advice..

6 Balas

terima kasih semua.. mostly suggest minta pill calcium tu.. nnt sy minta.. susah btl nk minum susu ni. dh try nk termuntah sjer.. mkn tempe pun fav. nyummyy tq 😍😘😘

Sama dgn sy x minum susu dr kecik,nurse suggest ganti dgn air soya atau ambil makanan yg mngandungi khasiat mcm susu seperti tempe ke tahu ke and lain2 lg, sis boleh search.😊

Puan boleh minta doktor pil kalsium... Kalau badan x cukup kalsium lps brsalin sakit2 sendi..

saya dr kecik pon x mnm susu 😭....sbb bby dlm prt ni..mnm jela...smp blh telan...

Kena mintak dgn doc pil kalsium. Cakap je tak boleh minum susu.

Saya mkn pil calcium, since saya pn xmnum.susu