Tahun ke berapa anda dan pasangan kali ni?

Alhamdulillah min tahun ni dah masuk tahun ke 5 rasanya sambut dengan suami 🥰 Baru lagi dalam nak kenal erti rumahtangga ni, tapi alhamdulillah dapat sampai ke tahun ni. Anda semua macam mana? Komen bawah jom 😉

Tahun ke berapa anda dan pasangan kali ni?
314 Balas

Tahun pertama sambut dengan suami dan insya Allah akan beraya di Sandakan

Tahun ke 2, tapi belum pernah raya bersama, atas tuntutan kerja dan PJJ

Allhamdulillah min tahun ni daa 7 tahun beraya bersama suami 😊😊

pertama sbb pjj😌 anniversary ke 2 raya dgnn baby alhamdulilah

Tahun kedua dgn pasangan dan buat pertama kali tahun ni bertiga

tahun pertamaaa tapi sedih tak dapat beraya sekali sebab pkp

Tahun kedua tapi tahun ni sambut raya berasingan sebab pjj.

Baru 1tahun 3bulan bersama suami dan raya 2kali bersama🙈

Tahun ke 2 alhamdulillah tahun ni raya ber 3 dgn baby 🤭

Tahun pertama.. tp masih tidak dpt beraya bersama.. 🥺