Siapa pernah naik ni dulu?🚍

Hi selamat pagi semua kesayangan🥰 Jom pagi ni kita kenal-kenal dengan semua pengguna baru yang lain😍 Siapa pernah naik bas ni dulu-dulu ya?🙋‍♀️ Kalau pernah, sekarang umur anda berapa?😄 Min tak sempat lagi naik bas ni selama min hidup😅 Tapi macam best je🚌

Siapa pernah naik ni dulu?🚍
45 Balas

Ms tu sekolah rendah lg..pernah tp dh lupa no brpa..tp yg xlupa jatuh dlm bas tu lps tu buat2 pening kepala...ramai yg prihatin Tanya ..dlm Hari Allah je yang Tau berapa malu... Ms tu dgn arwah nenek..bas tu kecik driver pun laju la sgt..suka hati dia nak brek...😂😂😂😂

24tahun.. Merasa lah balik sekolah naik bas... Sampai penuh dh. Macam. Tin sadin.. Tempat duduk dah penuh... Berdiri pon sanggup asal kan dapat. Balik rumah... Nak tunggu bas setrrusnya lqmbat... Berebut naik bas sebab nak dapat tempat duduk

nah.kl naik bus ni bersesak orng naik..mau smpai destinasi pun lmbat skit ada ja ragam orng di dlm..

msa sekolah rendah dlu pernh naik...g bndar dgn ma n tok..now 29tahun

bas sihat tapi nama dia... dh 28 😂... turun pening kpala

me...kenangan betol..32 this year

32 Rindu zaman dulu

bas

hahaha blom berkesempatan

4y ago

haha sama dengan min😝

Bas ni tk pernah