Siapa ingat berat bayi pertama anda?

Hi selamat tengah hari mommies semua🥰 Min nak tanyalah, mommies ingat lagi tak berat bayi pertama mommies ya?👶 Soalan ni agak mencabar kalau dah ada anak lebih dua tiga orang😆 Anak min yang pertama lahir dulu berat 3.21kg 🥰 Jom komen mommies punya pulak👇

Siapa ingat berat bayi pertama anda?
1718 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Anak pertama 1.8kg (34 minggu) Anak kedua 1.35kg (28 minggu) Anak ketiga 1.88kg (32 minggu) Anak twin - ke 4, 1.3kg & ke 5, 1.12kg (28 minggu) Anak ke 6 - 2.3kg (37 minggu) Anak ke 7 - 2.91kg (37 minggu) Anak ke 8 - 3.06kg (37 minggu)

Baca lagi
5d ago

wah seronok nya ramai ya. tumpang gembira.

Anak pertama 2.42 KG.. Dan ank kedua masih menunggu hari, due date 06/11. Doakan sya Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin dan diringankan sakitnya bersalin dan dipercepatkan bukaan bersalin.. Amin, amin ya rabbal alamin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

4d ago

aamin

Anak pertama - Boy 3.45kg Anak kedua - Boy 3.23kg Anak ketiga - Boy 3.36kg Anak keempat - Girl 3.54kg Skrng tgh pregnant baby twins .. InsyaAllah due bulan 4/3/22☺️☺️ Doakan sya ye..❤️

Baca lagi

no1 2.2kg 36w (14tahun)2007 no2 2.8kg 39w4d (7tahun)2014 no3 2.4kg 37w (4tahun 10bln)2017 no4 2.5kg 38w3d (15 hari)12/9/2021 sayang anak² ibu harta dunia akhiratku😘

Baca lagi

masa first baby lahir 40 week 2hari 3.92kg berat juga la. besar betul koyakkan dia aduuii masi seram aku jahitan tu. tapi nanti tahun depan jumpa lagi laboor room.

Baca lagi

1st girl 25.5.2014- 3.2kg( lahir 39w5d) 2nd boy 7.6.2015- 3.2kg(lahir 37w) 3rd girl 3 20.6.2020 - 3.14kg(lahir 37w) And now preggy baby ke 4(11week++) 😊😊😊

Baca lagi

2.7 jer baby sulong.. berat saya hanya 45 jer masa tu waktu mengandung.. sblm mengandung 38kg.. 😂laki kite kata macam papan .. dulu² .. baby PON kecil jer..

First baby 2.8kg Second baby 2.5kg Hope ketiga nanti lebih kurang je . Hok second keluar kecik tapi dah 10bulan nie debab yang amat . Tak daya nak dukung

Baca lagi

anak pertama 39week (2.82kg boy) 7year anak kedua 39week (2.83kg boy) 5year anak ketiga 37week (2.14kg boy) 2year anak keempat 39week (2.96kg girl) 6month

Baca lagi
VIP Member

anak pertama 2.45kg (38minggu5hari) anak kdua 3.56kg (40minggu2hari) anak ketiga 2.56kg(39minggu5hari) anak keempat 1.04kg(30minggu5hari) anak syurga

Baca lagi