Siapa ingat berat bayi pertama anda?

Hi selamat tengah hari mommies semua🥰 Min nak tanyalah, mommies ingat lagi tak berat bayi pertama mommies ya?👶 Soalan ni agak mencabar kalau dah ada anak lebih dua tiga orang😆 Anak min yang pertama lahir dulu berat 3.21kg 🥰 Jom komen mommies punya pulak👇

Siapa ingat berat bayi pertama anda?
1947 Balas

masa first baby lahir 40 week 2hari 3.92kg berat juga la. besar betul koyakkan dia aduuii masi seram aku jahitan tu. tapi nanti tahun depan jumpa lagi laboor room.