Umur berapa mommies dapat anak pertama?

Hi mommies🤗 Min dulu orang kata muda lagi waktu dapat anak pertama😅😆 Mommies dulu umur berapa? Cuba kongsikan di ruangan komen jom🥰🤭

Umur berapa mommies dapat anak pertama?
1606 Balas

umur 19tahun dah dapat anak satu.. sampai orang ingat kawin dengan duda anak satu.. sebab suami tua 9tahun.. 😂😂 umur 23tahun anak dah masuk 2orang.. dan sekarang umur 26tahun.. tengah pregnant anak ke-3... alhamdulillah.. semoga anak mama membesar dengan sihat begitu juga dengan momies2 semua ye ..😍😍

Sama la 22 mengandung 23 insyAllah dpt anak, baru kawin bulan 8 hritu alhamdulillah skrg dh hmpir 8 weeks da, tk sempat honeymoon 😅😅 n tk sempat buat majlis belah lelaki lagi 😅😅😅 rezeki kn min, tkkn la nk ckp tknk plk rezeki Allah nk bgi awl 😁

umur 18 tahun ms branak ank pertama. sekarang ank no 1 dh umr 15 tahun ank no 2 dah 13 tahun ank no 3 10 tahun ank no 4 8 tahun ank no 5 3 tahun ank no 6.insyallah awal bulan 8 nnti akan keluar 😂😁🥰 sbb skg br 15w 2day. umur sy dh 35 thn

18 thn dapat anak pertama... skrg umur 30 thn tngah pregnant anak kedua 7 bln(usia kandungan skrg)....due date bersalin 10 Dec 2021... insyaallah smuanya berjalan lancar Dan dipermudahkan sehingga selamat smuanya (sehgga selesai bersalin) Aamin

MasyaAllah awalnya min dah jadi ibu... Rezeki min tu sbb nanti bila kita mkin berusia anak2 pun dah bsr dan blh bantu min dirumah...sy bergelar ibu pd usia 33 thn... Alhamdulillah anak sy dah 6 bln dah skrg... 😍🥰

umur dah 24 tahun baru dapat anak. kawen mase umur 22 tahun. hampir setahun lebih menunggu. alhamdulillah anak sulung dah 3 bulan. doakan kakak sy dapat anak tahun ni. hampir 6 tahun dia menunggu cahaya mata.

anak pertama umur 21(gugur) anak kedua umur 22(meningal dalam perut 7bulan) anak ketiga umur 24(gugur) alhamdulillah allah bagi rezeki untuk saya mengandung balik di usia 25 ...saya bersalin usia 26 pada 8/2/2021

dapat anak pertama time umur 24thun tpi bukan rezeki sekejap je anak syurga kt rahim mama, skg mengandung anak no 2 umur 27thun, semoga Anak mama sihat dan membesar dgn baik dlm rahim mama Aamiiin,

17 tahun dah jadi ibu Umur masuk ,20 ank dah dua . skrg umur 25 tgh preggy 26week .ank no 3 Doakan semoga .di permudahkan 🤲

2y ago

moga di permudahkan segala urusan sis amin2

21Tahun (Tahun lepas kejap jer baby kat rahim mummy ) Alhamdulillah . Lekat lagi due 10/10/21 ... Doakan malaikat kecil ni lahir dengan sihat ... Semoga dipermudahkan 🤲