Siapa ingat berat bayi pertama anda?

Hi selamat tengah hari mommies semua🥰 Min nak tanyalah, mommies ingat lagi tak berat bayi pertama mommies ya?👶 Soalan ni agak mencabar kalau dah ada anak lebih dua tiga orang😆 Anak min yang pertama lahir dulu berat 3.21kg 🥰 Jom komen mommies punya pulak👇

Siapa ingat berat bayi pertama anda?
1947 Balas

Anak pertama - Boy 3.45kg Anak kedua - Boy 3.23kg Anak ketiga - Boy 3.36kg Anak keempat - Girl 3.54kg Skrng tgh pregnant baby twins .. InsyaAllah due bulan 4/3/22☺️☺️ Doakan sya ye..❤️