Bersalin Pada Minggu Ke Berapa, Mommies?

Selamat malam, Mommies! Ada yang di sini baru saje selamat melahirkan? JOM kongsikan dengan kami minggu kehamilan ke berapa anda bersalin tu hehehe

Bersalin Pada Minggu Ke Berapa, Mommies?
38 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

PERCUMA RM20 reward berkali2 Hanya perlu topup rm5 untuk aktifkan 😍 dan boleh withdraw balik masuk ke bank Anda😍 Rm40 cashback reward for new user HANYA DI BULAN DICEMBER 😍 bole dgunakan untuk online shopping lebih lebih lagi di shoppe🤪 bukan sikit tu , sapa nak bagi free kan😁 Selain guna utk online shopping , korng juga boleh guna untuk bayar bill . Antara bill nya 👉🏻 Bill Air , Astro , Sim Postpaid , Unifi . Kalau korang bayar melalui Bigpay , korang akan jimat rm40 . Tapi hanya bulan ni shaja 😆 Cara topup bigpay mcm ewallet boleh melalui Card Bank , Online Transfer & 7eleven . Dengan bigpay ni kita akan dapat satu card yang bole withdraw di atm dan juga bole dgunakan di mana mana mall/supermarket yang ade mesin for card 😍 Family saya pon dah join dan kad pon dah sampai 🤍 best ke x best ? Siapa berminat nak claim boleh pm ye 🥰 Kalau tak paham bole tanya 💕 Tekan link skg : http://bigpay.link/referrals?referralcode=ILIGHTCJCA ILIGHTCJCA

Baca lagi

alhmdulilah both my son genap 38 weeks bersalin . msa 1st bby susah sikit smpai double induce sbb slow progress . tuhan je tau sakit diaa nauzubillah . yg 2nd bby rezky dpt rasa neutral pnya journey nk bersalin tu . no induce . no epidural . sgt bezaa ye sakit diaa . now tggu bulan 7 for my 3rd bby . smogaa dipermudah kan .

Baca lagi

Alhamdulillah saya bersalin 38 week 4hari itupun induce belon sbb GDM tak lama lepas induce belon petang tu belon jatuh lepas saya dpt katil di wad dah ada bukaan 3cm contraction datang 1 pgi esoknya sampai pukul 5 pgi bukaan dah 7cm baru tolak LR lahir seorang putera 6.30 pagi harini dh genap sebulan

Baca lagi
VIP Member

saya bersalin 37 minggu sbb masa pergnant ada gdm so kena induce n bersalin awl.. alhamdulillah sume selamat.. anak saya skng dah masok setahun 8 bulan.. now saya nga pregnant anak no 2.. baru msok 12 week, due bulan 7 .. doakan sumenya selamat dan semoga saya dipermudahkan bersalin nanti ye.. 😘

saya dah 40minggu 4hari tak keluar ii lagi nie apa cerita nie 🤣 baki lagi 3hari kalau tak saya terus kena tahan ward . saya taknak kena induce 😔 doakan saya cepat bersalin yea kawan kawan 😌

Setiap ank sy lahir akn awal 2minggu..rasa2 nya yg ke5 ni awal 2minggu jugak x? Sbb mak sy jauh.. Nk booking tket utk dia balik jaga sy pantang mmg xreti nak agak cam mana😌

VIP Member

mcm saya dlu bersalin pd 34minggu (2019) sbb alami pp type 3..alhamdulillah skrang anak dh berumur 2 tahun 7bulan🥰

39 minggu 3 hari. Baby baru je lahir 15 Nov 2021. Doakan baby membesar dengan sihat. 🥰

Alhamdulillah 40weeks 3days 🥰 Semoga kita, ibu2 dan baby smua dalam keadaan sihat.. 🤲🏻

6mo ago

PERCUMA RM20 reward berkali2 Hanya perlu topup rm5 untuk aktifkan 😍 dan boleh withdraw balik masuk ke bank Anda😍 Rm40 cashback reward for new user HANYA DI BULAN DICEMBER 😍 bole dgunakan untuk online shopping lebih lebih lagi di shoppe🤪 bukan sikit tu , sapa nak bagi free kan😁 Selain guna utk online shopping , korng juga boleh guna untuk bayar bill . Antara bill nya 👉🏻 Bill Air , Astro , Sim Postpaid , Unifi . Kalau korang bayar melalui Bigpay , korang akan jimat rm40 . Tapi hanya bulan ni shaja 😆 Cara topup bigpay mcm ewallet boleh melalui Card Bank , Online Transfer & 7eleven . Dengan bigpay ni kita akan dapat satu card yang bole withdraw di atm dan juga bole dgunakan di mana mana mall/supermarket yang ade mesin for card 😍 Family saya pon dah join dan kad pon dah sampai 🤍 best ke x best ? Siapa berminat nak claim boleh pm ye 🥰 Kalau tak paham bole tanya 💕 Tekan link skg : http://bigpay.link/referrals?referralcode=ILIGHTCJCA ILIGHTCJCA

39 minggu 6 hari . Shari sblum due . Alhamdulillah baby 5 hri lgi 3 bulan da 🤗