Ada tak mommies yang due bulan 12 tapi dah selamat melahirkan?

Apa tanda2 mommies sebelum bersalin ya? Dan berapa lama sakit contraction? Jom share ?

1 Balas

Saya 🙋🏻 tapi saya due date 18hb 6 tapi baby keluar 02hb 6 sebab masa tu before raya, rajin berjalan merata cari baju raya, sampai pecah rekod lah jalan 10,000 steps 😹 sakit pagi, macam nak yak tu, lepastu malam lepas teman husband bukak puasa terus dia bawak g hospital, nurse cek ctg semua, then tolak masuk labour room, tak sampai sejam cmtu dah keluar baby, husband pun xsempat nak teman dalam labour room. Ni second baby 😍

4y ago

Insha Allah semoga sis dipermudahkan urusan untuk bersalin ye, rehat je banyak2, nanti baby dah keluar momies dah jadi zombie 😁