Berapa Usia Kandungan Anda Sekarang?

🤰🏻 Mommies dah masuk usia kehamilan yang mana? Ada yang baru sahaja disahkah hamil? Atau bakal bersalin dalam waktu terdekat? Jom kongsikan dengan Min dan mommies lain!

Berapa Usia Kandungan Anda Sekarang?
222 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

❤❤❤❤❤ Alhamdulilaaa . dah masuk 2 blam doaa kn syaaa dan baby sihat .. dan d permudahkn masa bersalinnn nanti aminnn😍😚😚😚insyallah urusan ibu2 yg bersalin nnti juga d permudahkan ... aminnnn

alhamdulillahh ,masuk 2bulan..tlg doakan saya dan baby sihat yee..pernah keguguran sblm ni ,sejak gugur tu asyik pikir yg bkn2 jee..semoga mommy preggy semua dipermudahkan urusan yee

21h ago

sma la mcm sya...smoga dipermudahkn smua ny

harini 35w4d. sikit je lagii.. moga Selamat semua bersalin mommy 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 1st baby and I'm so excited 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

❤️ semoga kandungan ni sihat dan selamat sampai bersalin. penantian selama 5 tahun selepas 2 kali keguguran. Moga rezeki ke3 ni selamat dan dipermudahkan 🤲🏻❤️

47m ago

💜💜💜

31 weeks dah💚Hehe..x sabar rasanya nak jumpa baby mama ni... Semoga kita ibu2 smua d permudahkn.. Aamiin

Alhamdulillah dah 37w. Nervous tapi excited nak jumpa baby. Semoga dipermudahkan segala urusan Ibu2 semua.

Saya tunggu hari je 💚 InshaAllah semoga dipermudahkan urusan ibu² yang nak bersalin nnti.. amin amin

VIP Member

alhamdulillah dah 36minggu 4hari ❤️ counting week hope can see my baby before due 😁

hai saya da masuk 6minggu 4hari..doa kn saya ye..penantian selama 6tahun da 4 Kali gugur🥺

20h ago

Banyak kn rehat kalau boleh . jngn lasak dan semoga dipermudahkan urusan .

31w1d..ank ke-5.. tetap eksited mcm kelahiran ank pertama..smoga smuanye dpermudah..Aamiin