Berapa Usia Kandungan Anda Sekarang?

🤰🏻 Mommies dah masuk usia kehamilan yang mana? Ada yang baru sahaja disahkah hamil? Atau bakal bersalin dalam waktu terdekat? Jom kongsikan dengan Min dan mommies lain!

Berapa Usia Kandungan Anda Sekarang?
268 Balas

❤️ 4w https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

❤️ semoga kandungan ni sihat dan selamat sampai bersalin. penantian selama 5 tahun selepas 2 kali keguguran. Moga rezeki ke3 ni selamat dan dipermudahkan 🤲🏻❤️

2y ago

Aamin

❤❤❤❤❤ Alhamdulilaaa . dah masuk 2 blam doaa kn syaaa dan baby sihat .. dan d permudahkn masa bersalinnn nanti aminnn😍😚😚😚insyallah urusan ibu2 yg bersalin nnti juga d permudahkan ... aminnnn

2y ago

Aamiin2 tahniah sis https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

alhamdulillahh ,masuk 2bulan..tlg doakan saya dan baby sihat yee..pernah keguguran sblm ni ,sejak gugur tu asyik pikir yg bkn2 jee..semoga mommy preggy semua dipermudahkan urusan yee

2y ago

sma la mcm sya...smoga dipermudahkn smua ny

setelah 12 tahun menanti..28jan22 test upt double line,pergi scan doc sahkan dah 5minggu,SUBHANALLAH ALLAHUAKBAR...minta tolong ibu2 semua doakan baby kuat dirahim saya ye...Aamin

harini 35w4d. sikit je lagii.. moga Selamat semua bersalin mommy 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 1st baby and I'm so excited 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

2y ago

Smoga dipermudahkn sis https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

4thn menanti kehadiran cahaya sulung.. Alhamdulillah,31/01/2022 test upt,positif..cuma belum pergi klinik lg..jd xtahu brapa week...😁Harap2 rezeki saya dan suami tahun ni.

2y ago

Last period bile sis tarikh hari pertama

Alhamdulillah..dah masuk 17weeks..semoga kandungan sy sihat dan dilindungi ALLAH SWT..doakan saya dan baby selamat bersalin.

Saya tunggu hari je 💚 InshaAllah semoga dipermudahkan urusan ibu² yang nak bersalin nnti.. amin amin

2y ago

Semoga segala urusan dipermudahkn..

31 weeks dah💚Hehe..x sabar rasanya nak jumpa baby mama ni... Semoga kita ibu2 smua d permudahkn.. Aamiin