Bersalin Pada Minggu Ke Berapa, Mommies?

Selamat malam, Mommies! Ada yang di sini baru saje selamat melahirkan? JOM kongsikan dengan kami minggu kehamilan ke berapa anda bersalin tu hehehe

Bersalin Pada Minggu Ke Berapa, Mommies?
38 Balas

Alhamdulillah saya bersalin 38 week 4hari itupun induce belon sbb GDM tak lama lepas induce belon petang tu belon jatuh lepas saya dpt katil di wad dah ada bukaan 3cm contraction datang 1 pgi esoknya sampai pukul 5 pgi bukaan dah 7cm baru tolak LR lahir seorang putera 6.30 pagi harini dh genap sebulan