Bersalin Pada Minggu Ke Berapa, Mommies?

Selamat malam, Mommies! Ada yang di sini baru saje selamat melahirkan? JOM kongsikan dengan kami minggu kehamilan ke berapa anda bersalin tu hehehe

Bersalin Pada Minggu Ke Berapa, Mommies?
38 Balas

41 minggu 😂. Baby taknak keluar . Alhamdulillah semua baik baik sahaja 🥰

38 minggu 6 hari..la ni pantang hari ke 30..x sabaq nak abis pantang 🤣

38 minggu induce tapi poor progress so doctor decide emergency czer ...

39 minggu 5 Hari alhamdulilah baby dh setahun 3 Bulan dh 🤲🤲🤲

ank sulung 38 weeks 6 day ank kedua 39 weeks 3 day

alhamdulillah baru bersalin 6hari lepas, 38w6d

1st : 40weeks 3day 2nd : 38weeks 4day

Kne paksa bersalin pada 8/2 sebb gdm

38week3day baby x sabar keluar 🤣

38 w . Alhamdulillah 🤲🏻