Due Date: Kongsi Tarikh Jangkaan Bersalin Anda!

Haluuuu! Ada ke yang dah tinggal berapa hari je nak melahirkan?👀 Get ready ya, Mummy! Yang masih jauh perjalanan tu, jom kongsikan tarikh bersalin anda!

Due Date: Kongsi Tarikh Jangkaan Bersalin Anda!
153 Balas

30/12/2023 Semoga Allah permudahkan urusan bersalin Nurul Izzati Binti Mohd Ali dan dikurniakan rezeki untuk bersalin dengan mudah, tenang dan normal dan dikurniakan anak yang soleh/solehah yang sihat sempurna. Aameennn 💕

4mo ago

semoga dipermudahkan urusan bersalin 🫶🏻 doakan saya 13 jun tahun depan yee

28/1/2024 tapi 27hb tu dah kena serah diri sehr sebelum kena induce sbb minum air gula kali ke 2 sangkut gdm🥹 harap turun tanda sendirilh dah pnh merasa kena induce tahun lps rasa sakitnya mase kuakn baby sbb gugur yg first..rase nervous menghitung hari moga dipermudahkan semuanya

4mo ago

sy on diet

Due 2/3/2024 tapi kena serah diri lepas raya cina 17/2/2024, gdm type 2.. Semoga kita semua para ibu2 yg berjuang melahirkan seketul atau berketul2 zuriat dilancarkan dan dipermudahkan urusan kita.. Aaaminnn

Due date 12/2/2024.. 2nd pregnancy. Klu smua berjalan lancar, inilah anak pertama sy di dunia.💘 Moga semua ibu2 dlm ni selamat melahirkan dgn mudah dan tepat pd masanya. Aamin.🤲🏻

due date 27/1/24.. tapi ada pendarahan jalan buka awal.. awai2 da kena tahan di hsptal.. minggu ney jangkaan utk bersalin awaii 34mggu.. doakn baby sy sihat dan selamat.. 💖

Sy due 4/5/24. Cumanya sy berisiko sbb ada hipertiroid. Doakan sy ye mommies semua. Semoga sy & baby selamat masa bersalin nanti & baby pon sihat sempurna. Aamiin Ya Allah

2mo ago

Aamiin 🤲 semoga dipermudahkan segala urusan baby dan mommy sihat Ammiin.

21/1/24 tp 11/12 haritu dah rasa mild contraction. kena warded 3hari2mlm. doc kata boleh jadi bersalin awal. harapnya kalau bersalin awal pun biar la 37w ke atas

18/2/2024 1st mom. Nervous but Excited to meet My baby. Semoga mommy semua dipermudahkan urusan. Bersalin dengan mudah dan selamat ibu dan anak Amin3. 🤲🏻

ikut tarikh period 4/1, kalau ikut scan 6/1. tapi sebab takda masalah, doc bagi lagi extra 6 hari untuk serah diri. moga yang baik2 sahaja dengan izin Allah

kenapa ye jadi blh mkn 2,3suap je xley lebih...jadi perut x selesa ...mulut pahit semacam..bru 12 minggu...da 3 kli masuk wad alahan...peritt nye,