Bersalin Pada Minggu Ke Berapa, Mommies?

Selamat malam, Mommies! Ada yang di sini baru saje selamat melahirkan? JOM kongsikan dengan kami minggu kehamilan ke berapa anda bersalin tu hehehe

Bersalin Pada Minggu Ke Berapa, Mommies?
38 Balas

PERCUMA RM20 reward berkali2 Hanya perlu topup rm5 untuk aktifkan 😍 dan boleh withdraw balik masuk ke bank Anda😍 Rm40 cashback reward for new user HANYA DI BULAN DICEMBER 😍 bole dgunakan untuk online shopping lebih lebih lagi di shoppe🤪 bukan sikit tu , sapa nak bagi free kan😁 Selain guna utk online shopping , korng juga boleh guna untuk bayar bill . Antara bill nya 👉🏻 Bill Air , Astro , Sim Postpaid , Unifi . Kalau korang bayar melalui Bigpay , korang akan jimat rm40 . Tapi hanya bulan ni shaja 😆 Cara topup bigpay mcm ewallet boleh melalui Card Bank , Online Transfer & 7eleven . Dengan bigpay ni kita akan dapat satu card yang bole withdraw di atm dan juga bole dgunakan di mana mana mall/supermarket yang ade mesin for card 😍 Family saya pon dah join dan kad pon dah sampai 🤍 best ke x best ? Siapa berminat nak claim boleh pm ye 🥰 Kalau tak paham bole tanya 💕 Tekan link skg : http://bigpay.link/referrals?referralcode=ILIGHTCJCA ILIGHTCJCA