16week suami manja

Sejak mengandung ni suami sy asyik nangis je. Sy merajuk dia nangis sy nangis dia nangis. Ada kala tu dia taknak pergi kerja sbb kata nanti rindu. Bila suruh pergi kerja dia nangis adoii pening di buatnya ?? sy rasa baby sy girl kot papa dia asyik nangis je ? dia pulak yg trlebih manja. Awak semua ada yg mcmtu jugak ke ?

39 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

hahahahaha samalah sis first trimester sy dgn husband kuat nangis, sy nangis sbb x nak bepisah n pernah jg husband x jadi gi keje terpaksa tipu bos n pernah jg husband lambat masuk keje habis nak pujuk bini dy ni😆 husband ikut nangis kalau sy nangis kata dy risau nampak bini dy tiba² nangis, kalau dy sakit kepala or demam pun dy pandai nangis jg padahal before ni dy x pernah mcm tu. dua² manja tp skg dah okay cuma masuk 3rd trimester ni emosi marah pula keluar aduh 😆😂

Baca lagi

Hubby sy pulak suka mkn durian frozen.. hahaha! Asal balik uma mak dya je msti cari buah durian frozen mkn.. bkn sikit.. 1 taperware dya belasah.. 😅😅 sy pulak ngidam nk mkn buah durian, smp skrg xdpt lgi sb bkn musim lgi.. huhuhu😢😢 gaduh pulak sy yg lebih, sy garang dgn hubby.. hubby pulak jnis xambik hati, dya layankan je.. kje uma pulak dya yg byk buat, sy dh xlrat.. mlm2 tlg urutkn bdn n kaki sy.. 😅😅

Baca lagi

Sy yg terover manja..suami bgun nk g dpur..sy pgg kaki..nk ikot jgk..5min je kna tggl.pelok suami smpai dy xbrnfs sbb sy rindu..ritu msok wad.suami xle msok tgk..sy teriak atas katil nk balik nk balik..nk pelok suami.suami bgun nk g toilet ke apa..mesty tnya..nk g mna.jgn lama2.klu lma sy g cri..😂😂😂

Baca lagi
2y ago

🤣🤣🤣

Em haha saya pulak suami manja sangad tu tidaklaa. Tapi kemana dia ada, kesitu laa dia nak saya ada. Contoh teman minom air, even taksampai 2minit pon nak ajak saya jugak. Dia taknampak manja tapi nampak macam mengada ngada je 😂🤭

Mcm suami lh...nk gi kje dh blik cium²perut ni... Bila nk gi kje dicium di pegang sampai suh tendang²dlm perut bby boy... Dari awal ngandung sampailh lgi 2buln nk bersalin ni dia kna alahan...kesian tgoknya...

2y ago

Huhu...lgi sebuln je... Berdebar...

VIP Member

Alolo... Comel btol suami sis.. Suami saya jdi mlas nk g keje.. Sbb ank dia dah mule tendang2.. Dia pon da rasa ank dia aktif.. Tu jela.. Jdi mlas nk g kje.. Xpena lagi suami menangis 😅

Sy pula masa2 pregnant nie pagi/siang/petang/mlm laki asyik tnya je nk mkn apa....yg paling best dia x benar kan sy ke dapur tpi sy mana dgr makin rajin pun memasak

Comelnyaaaa dua duaaa. Hehe. Sy belom ada pengalaman lg hihi. Cuma boleh tumpang tanya. Adakah upt sy positive kalau mcm ni ye? Maaf ye tumpang tanya sbb keliru.

Post reply image

Alololo... Shuwitttnyaaa 🥰 Pembawakan laa tu. Layankan aje 😉 Macam saya hb takde laa jadi manja camtu. Biase² je 😊

Baca lagi

Sy pon sama asyik ase nk nangis je...tgok bapak dia pegi keje pon nangis...hahaha..skrg da okay sikit boleh control