16week suami manja

Sejak mengandung ni suami sy asyik nangis je. Sy merajuk dia nangis sy nangis dia nangis. Ada kala tu dia taknak pergi kerja sbb kata nanti rindu. Bila suruh pergi kerja dia nangis adoii pening di buatnya ?? sy rasa baby sy girl kot papa dia asyik nangis je ? dia pulak yg trlebih manja. Awak semua ada yg mcmtu jugak ke ?

39 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Hahaha๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Ingatkan suami saya je pelik craving asam mangga pg2 buta. Ada lg yg lebih pelik

Tpi saya yang asyik menangis , husband saya elok je ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜„ kenapa dia pun tk ikut menangis sekali hahaha

VIP Member

Baguslah bila mengandung suami jadi manja.... Ada org suami buat tak kisah

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ bapak yg jd sensitif ye.. Hehehh biase la sis. Preggy ni mmg mcm2 simptomnya๐Ÿ˜

Hahaha alangkah indahnya kalau suami kita yg macam ni. Setiap masa manja. Comel nau ๐Ÿคฃ

๐Ÿ˜…pembawakan budak la tu.. Atau sebelum mengandung lg ia manja mcm tu..

sy pulak suami yg kuat merajuk. aduhh nasib baik bini jenis kental๐Ÿ˜‚

yg saya kalau marah sikit kat suami die merajuk xbley bwk bincang haha

VIP Member

alooooo manje ye....klu syg anak bini kena keje cr nafkah

comei nye dgr... moga satu hr nanti sy lak merasa mcm sis. aminn