16week suami manja

Sejak mengandung ni suami sy asyik nangis je. Sy merajuk dia nangis sy nangis dia nangis. Ada kala tu dia taknak pergi kerja sbb kata nanti rindu. Bila suruh pergi kerja dia nangis adoii pening di buatnya ?? sy rasa baby sy girl kot papa dia asyik nangis je ? dia pulak yg trlebih manja. Awak semua ada yg mcmtu jugak ke ?

39 Balas

Sy pula masa2 pregnant nie pagi/siang/petang/mlm laki asyik tnya je nk mkn apa....yg paling best dia x benar kan sy ke dapur tpi sy mana dgr makin rajin pun memasak