Makin mengada dgn suami

Hi normal ke masuk third trimester ni makin mengada nak mintak perhatian dgn suami, makin manja mcmtu. Taktau knp, sebelum ni takde pun gedik mcmni tpi lately asyik rasa mcm nak berkepit dgn suami. Nak tgk dia depan mata, kalau dia gi kerja pun sedih kdg2 nak nangis rasa. Emosi pulak, tapi sy taknak susahkan suami. Kesiaan pulak dia nak layan karenah sya. Kenapa ek? 😅

1 Balas

perubahan hormon semasa mengandung awak. ia sangat normal. akan mudah terasa, sensitive. husband kena banyak bersabar. saya pernah memangis bila husband nak pergi kerja, sebab dia pernah outstation tinggalkan saya. nasib husband pandai pujuk, sampai sekarang dia perli saya 😂