16week suami manja

Sejak mengandung ni suami sy asyik nangis je. Sy merajuk dia nangis sy nangis dia nangis. Ada kala tu dia taknak pergi kerja sbb kata nanti rindu. Bila suruh pergi kerja dia nangis adoii pening di buatnya ?? sy rasa baby sy girl kot papa dia asyik nangis je ? dia pulak yg trlebih manja. Awak semua ada yg mcmtu jugak ke ?

39 Balas

Sy yg terover manja..suami bgun nk g dpur..sy pgg kaki..nk ikot jgk..5min je kna tggl.pelok suami smpai dy xbrnfs sbb sy rindu..ritu msok wad.suami xle msok tgk..sy teriak atas katil nk balik nk balik..nk pelok suami.suami bgun nk g toilet ke apa..mesty tnya..nk g mna.jgn lama2.klu lma sy g cri..😂😂😂

4y ago

🤣🤣🤣