16week suami manja

Sejak mengandung ni suami sy asyik nangis je. Sy merajuk dia nangis sy nangis dia nangis. Ada kala tu dia taknak pergi kerja sbb kata nanti rindu. Bila suruh pergi kerja dia nangis adoii pening di buatnya ?? sy rasa baby sy girl kot papa dia asyik nangis je ? dia pulak yg trlebih manja. Awak semua ada yg mcmtu jugak ke ?

39 Balas

Hubby sy pulak suka mkn durian frozen.. hahaha! Asal balik uma mak dya je msti cari buah durian frozen mkn.. bkn sikit.. 1 taperware dya belasah.. 😅😅 sy pulak ngidam nk mkn buah durian, smp skrg xdpt lgi sb bkn musim lgi.. huhuhu😢😢 gaduh pulak sy yg lebih, sy garang dgn hubby.. hubby pulak jnis xambik hati, dya layankan je.. kje uma pulak dya yg byk buat, sy dh xlrat.. mlm2 tlg urutkn bdn n kaki sy.. 😅😅