Kahwin Umur Berapa?

Hi mommies! Kalau bab kahwin ni mesti nak tahu ‘Bila?’. Jadi, kami nak tahu lah umur berapa anda semua berkahwin ?? Hehe... ada yang kahwin muda ke? Jom kongsi denga kami dan pengguna lain di ruangan komen!

Kahwin Umur Berapa?
2686 Balas

umur kahwin 15 tahun, kahwin muda 😄 . tarikh nikah 30.07.2011..anak first lahir tidak cukup bulan ,7 bulan jerh, tarikh lahir 09.12.2011 boy .. Alhamdulillah membesar dengan sihat 🤲 skrang umur dah 10 thun .. umur saya skrang 25 thun ad 3 orang anak .. second tue lahir 09.05.2013 boy. yang ke 3 niey lahir lah seorang princess 👸 tarikh lahir 29.01.2021 Alhamdulillah 🤲❤ ndak minta bnyak semoga anak" membesar dengan sihat walafiat ..Aaminn 🥰

Umur khwin 15 tahun 10 august 2019 tarikh mngndung 26 august skarang baby bump 29 mggu😘🥰❤sedih sngt bila ramai yang cakap anak yang saya kandung anak luar nikah😌tapi sy redha nak buat mcm mna mulut orang tak boleh tutup😁semoga sy d permudahkan brsalin nanti😊🧡doakan sy ya😊❤

3y ago

biasalah mukut org , takkan setiap masa nak bawak sijil nikahkan , semoga dipermudahkan urusan awak yee .

berkahwin umur 34thn..suami muda 5thn dari saya. perancangan Allah itu hebat..🤗 anak pertama bunting pelamin kini usia 6thn. anak kedua usia 2thn 5bln..melahirkan dia di usia saya 39thn.. kini Allah izinkan lagi saya hamil untuk kali ketiga diusia 41thn dlm usia kehamilan saya 4w. Alhamdulillah syukur Yaa Allah🤲

16 thun.. sbb terlanjur.. ank first bersalin mse umur 15thn.. anak setahun bru kawin dgn org yg sme.. skrg pregnant kali ke tiga umur bru 18thn 😂 thun lps keguguran mse 15weeks.. kembar.. hehehe.. yg pentimg walaupun kami muda kami tk lupa status kami.. bkn mse nk enjoy lg dah 😊

nikah 21/1/2021 , dpt tahu pregnant 14/4/2021 masa tu dah 4 minggu..umur saya 26 tahun..alhamdulillah...rezeki anak awal...semoga Allah pelihara saya dan anak dlm kandungan...now baru 14 weeks..Insya-Allah bulan 12/2021 dah jadi ibu pula

3y ago

alhamdulillah...semoga urusan puan dan baby dipermudahkan..dan sihat² hendaknya 🤲

kawen umur 30 😅 tahun lepas bulan August 20.. pregnant 1st November 20,tp 11 minggu jatuh 😣... lepas tue March 21,baru pregnant balik ke2,skg da masuk 20minggu..semoga semuanya baik2.jgn berhnti bersyukur dan berdoa.💞💞

Umo 15 dah kawen, muda sgt time tu, mcm2 orang kata, kawen muda xlama la apa laa, makcikk bawangg punya kerja la kalau xngumpat xsah🤗 alhamdulillah 8 tahun still bersama .. Macam2 lalui asam garam rumahtangga..

Masa 15 tahun 11 bulan then 16 tahun 10 bulan prangnent anak sulung bersalin anak sulung masa 17 tahun 6 bulan now dapat thu prangnent anak no 2 umur 18 tahun 11 bulan now baby bump bru 19weeks now umur kita bru 19 tahun 3 bulan

3y ago

Pregnant ✌🏻😉

saya kahwin pada umur sembilan belas tahun.. tapi sedihnye.. sudah lima tahun sekarang saya masih belum punya cahaya mata. saya dan suami sgt menantikan sehingga ke hari ini..

4y ago

ya. terima kasih..

Kawin umur 15tahun , 16tahun pregnent ank sulung , 17tahun pregnent ank ke2 , 18tahun pregnent ank ke 3 , 20tahun pregnent ank ke 4 , no dh 24 tahun tengah nunggu hari untuk bersalin ank ke 5 😆

3y ago

awalnye nikah... Alhamdulillah