Kahwin Umur Berapa?

Hi mommies! Kalau bab kahwin ni mesti nak tahu ‘Bila?’. Jadi, kami nak tahu lah umur berapa anda semua berkahwin ?? Hehe... ada yang kahwin muda ke? Jom kongsi denga kami dan pengguna lain di ruangan komen!

Kahwin Umur Berapa?
2686 Balas

Umur khwin 15 tahun 10 august 2019 tarikh mngndung 26 august skarang baby bump 29 mggu😘🥰❤sedih sngt bila ramai yang cakap anak yang saya kandung anak luar nikah😌tapi sy redha nak buat mcm mna mulut orang tak boleh tutup😁semoga sy d permudahkan brsalin nanti😊🧡doakan sy ya😊❤

3y ago

biasalah mukut org , takkan setiap masa nak bawak sijil nikahkan , semoga dipermudahkan urusan awak yee .