Pukul berapa selalunya anda tidur ya?

Hi semua selamat petang 🥰 Jom cuti ni kita berkongsi cerita sikit😘 Lepas kahwin korang selalunya tidur pukul berapa ya?😆 Mesti tak sama kan dengan sebelum kahwin🤭 Kalau min sebelum tidur mesti kena ada sesi borak-borak pillow talk dulu dengan husband. Kadang sampai tertidur sendiri pukul 1 pagi 😅

Pukul berapa selalunya anda tidur ya?
103 Balas

paling awal jam 12 Dan 1 pagi...paling lambat pukul 4 atau 5 pagi...bangun,pukul 6 pagi setiap Hari,kemas rumah Dan memasak sesiap sementara tunggu suami p kerja...dah settle,sambung tido balik sampai jam 10 or 11 pagi SBB time Tu anak² sy yg umur 4 Dan 3 tahun dah bangun 😌...bila dah ujung due ni,MCM payah nak tido awal,tido awal mesti bangon juga SBB Rasa MCM tido dah terlalu lama

Waktu tidur tak pernah sama min. Saya ni orang yg bekerja ikut shift. Kadang tidur macam org normal, waktu malam. Kadang tidur waktu siang sebab kerja shift malam. Gitu lah nasib org kerja shift 🤭🤭 Bulan ni saya kerja shift malam 10mlm- 7pagi. Pagi baru tidur. #TAPsupermoms

dlu waktu mula2 kawin time pkpp ni klau sy kerja shift malam balik kol8 malam dalam kol10 dah tido. lepas dinner konfem tido. skg ni ahift hbis dalam kol10:30 malam tido dalam kol11 lebih or kol12.

selalu tidur pukul 10. sejak dapat tahu suami ada perempuan lain, saat isteri sarat mengandung nih, dah 2hari tak tidur langsung 😌 lena sekejap aje mesti sedar lepas tuh menangis 😌

klau suami ad lwat sikit dlm kol 1-2, kdg2 3 pagi bru nk tido sbb dua2 jnis suka nyembang🤣 klau dia keja mlm sy dh tido awal.. lpas isyak dh tarik slimut dh hahaha

klau anak tdo awa pukul 6 tu lepas hbis masak mandi dn kemas rmh tdr pkul 8, klau anak tdo lewat dlm pkul 10 tu .. bila dia tdo sy pun ikut tdo..

Kalau dpt tidur kul 12 seronoknya lena smpai pagi, tpi skrng susah nak tido lena, kejap2 bangun, kdang tak boleh tido langsung smpai pagi

yes pillow talk every night. sometime game talk 😂 layan cik suami main ps smpi tertido. huhu #TAPactiveusers #TAPSupermom

masa xtentu. jarang awal. mesti lebih pukul 12/1pagi . kdg smpai pukul 4 lbih..tp still senang terjaga. xsusah nk bgun.

slalu sbelum pkul12.. sejak pregnant jd ssh tdo.. pukul 1-2 mata ni terkebil2 lg.. padahal esok nak kerja😔😔