Kahwin Umur Berapa?

Hi mommies! Kalau bab kahwin ni mesti nak tahu ‘Bila?’. Jadi, kami nak tahu lah umur berapa anda semua berkahwin ?? Hehe... ada yang kahwin muda ke? Jom kongsi denga kami dan pengguna lain di ruangan komen!

Kahwin Umur Berapa?
2686 Balas

umur kahwin 15 tahun, kahwin muda 😄 . tarikh nikah 30.07.2011..anak first lahir tidak cukup bulan ,7 bulan jerh, tarikh lahir 09.12.2011 boy .. Alhamdulillah membesar dengan sihat 🤲 skrang umur dah 10 thun .. umur saya skrang 25 thun ad 3 orang anak .. second tue lahir 09.05.2013 boy. yang ke 3 niey lahir lah seorang princess 👸 tarikh lahir 29.01.2021 Alhamdulillah 🤲❤ ndak minta bnyak semoga anak" membesar dengan sihat walafiat ..Aaminn 🥰