Kahwin Umur Berapa?

Hi mommies! Kalau bab kahwin ni mesti nak tahu ‘Bila?’. Jadi, kami nak tahu lah umur berapa anda semua berkahwin ?? Hehe... ada yang kahwin muda ke? Jom kongsi denga kami dan pengguna lain di ruangan komen!

Kahwin Umur Berapa?
2686 Balas

Sye kahwin umo 22 tahun waktu masih belajar dn alhamdulillah 23 tahun sye da pregnant.. N tarikh baby keluar lebih kurng dgn tarikh sye abis belajar 😁😂 Alhamdulillah rezeki..

kawen umur 28 tahun..29.10.2020 tarikh akad nikah dan kawen..dpt taw mengandong bulan posa tahun nie..14.4.2021..tu pn dh 8 minggu.. Alhamdulillah..rezeki ☺️☺️

umur kahwin 19 tahun 18/12/2020 tarikh mengandung 12/1/21 sekarang baby bump dh 26 minggu 🥰😘semoga Saya d permudahkan bersalin nanti doakan. saya ya🤲🤲

kawin masa umur 20 tahun, 20march2020.. 19feb2021 bersalin anak sulung.. hadiah untuk first anniversary paling tak ada tandingannya .. kahwin pkp, anak pkpb ..

married at 36 bln 3 this year n dpt tau preggy mase raya puase haritu..sekarang almost 3month..semoga baby sehat sempurna n dipermudahkn bersalin

anak frt 14tahun anak kedua 12thn anak ketiga 10thn anak keempat 6thn skrg pregnt 6bulan umo saya 30tahun skrg. haha cuba teka saya kahwin umo brap🤩

Sya brkahwin umur 22 😂, skrang umur sya 23 tngah & preg first bby , doakan sya dan ank sya shat smpai slmg bslin nnti yee trima ksih ☺☺

Saya nikah lmbt.. umo 35baru nikah (2018) husben umo 37 ms tu .. alhamdulillah dpt bby taun lepas 2019.. skrng ni bby umo 10bulan dh 😘😉

Kawin umur 15 (2004) Tahun 2020 Ibu - umur 31 Anak 1st - umur 15 Anak 2nd - umur 12 Anak 3rd - umur 10 Anak 4th - umur 6 Anak 5th - umur 3

9mo ago

Alhamdulillah... Rezeki kawin awal.. Jodoh sampai awal.. Siapa kita nak pertikaikan apa yang Allah dah takdirkan kan... Sekarang kawan2 sebaya smua jelous sebab ank2 sy smua dh besar.. Now tahun 2023 Ibu - umur 34 Anak 1st - 18 tahun Anak 2nd - 15 tahun Anak 3rd - 13 tahun Anak 4th - 9 tahun Anak 5th - 6 tahun Ibu masih muda, dah boleh rehat.. Kembali ke fasa honeymoon semula.. Alhamdulillah.. 😊

Kawen muda.. 17thn dn suami 21thn. Bersalin ank sulong mase umur 19thn. Ank ke 2 22thn. Skrg 34thn sedang hamil 30minggu ank ke 3. 😍😍