Kahwin Umur Berapa?

Hi mommies! Kalau bab kahwin ni mesti nak tahu ‘Bila?’. Jadi, kami nak tahu lah umur berapa anda semua berkahwin ?? Hehe... ada yang kahwin muda ke? Jom kongsi denga kami dan pengguna lain di ruangan komen!

Kahwin Umur Berapa?
2686 Balas

kawen umur 30 😅 tahun lepas bulan August 20.. pregnant 1st November 20,tp 11 minggu jatuh 😣... lepas tue March 21,baru pregnant balik ke2,skg da masuk 20minggu..semoga semuanya baik2.jgn berhnti bersyukur dan berdoa.💞💞