Kahwin Umur Berapa?

Hi mommies! Kalau bab kahwin ni mesti nak tahu ‘Bila?’. Jadi, kami nak tahu lah umur berapa anda semua berkahwin ?? Hehe... ada yang kahwin muda ke? Jom kongsi denga kami dan pengguna lain di ruangan komen!

Kahwin Umur Berapa?
2686 Balas

16 thun.. sbb terlanjur.. ank first bersalin mse umur 15thn.. anak setahun bru kawin dgn org yg sme.. skrg pregnant kali ke tiga umur bru 18thn 😂 thun lps keguguran mse 15weeks.. kembar.. hehehe.. yg pentimg walaupun kami muda kami tk lupa status kami.. bkn mse nk enjoy lg dah 😊