Mommies Berkahwin Umur Berapa?

Hehehe...soalan yang Min paling suka! Mommies dekat sini kahwin umur berapa? Ada yang kawin muda seawal 19 tahun tak? Kalau ada angkat tangan, Min nak tengok!

Mommies Berkahwin Umur Berapa?
339 Balas

💃kawen umur 19 (2017). plan 1 tahun bercintan cintun hidup berdua dulu. sbb suami belum sedia ade anak. 1 tahun lebih lps tu saya g umrah dgn family, mohon doa Allah lapangkan dada dan fikiran suami, alhamdulillah lps sebulan balik dr umrah suami luahkan hasrat dah bersedia ade baby🥰 lahirlah baby sulung 2020. dan yg second 🤰otw lg beberapa minggu . Alhamdulillah Ala kulliHal.

kahwin masa awal tahun ni. umur 29. Alhamdulillah tgh pregnant 30w anak pertama. Baca komen2 sini mcm2 dugaan ibu2 lain, tabahnye kalian smua, semoga dipermudahkan urusan kalian ye. Sy plak baru td pergi hosp, doc cakap kemungkinan besar kena czer. Lg 2 mggu doc akan cek lg skli utk confirmkan balik. Sebolehnya nak bersalin normal lah. 😥 Doakan sy & anak ye

2y ago

16 tahun bulan sebelas tahun lepas ikutkan bunting pelamin tapi gugur . then pregnant balik 🥰 baru seminggu

saya 26tahun baru kahwin sis, tu pun target kahwin masa tak period sebab nak masuk dalam masjid,, sekali malam tu period,, esoknye hari akad nikah,, nangis la malam tu 😅 sungguh sungguh nangis,, sebab nak sangat duduk dalam masjid belakang suami 😅alhamdulillah,, diusia 27tahun Allah bg zuriat (bunting pelamin).. rezeki tak disangka,, syukur alhamdulillah 🤍🤍

kawen umur 27 tahun.. tahun ni umur dh 32 tahun.. 4 tahun penantian zuriat.. insyaa Allah tahun dpn bln 3 merasai ada nye zuriat..skrg dh 28week...doakan sy Dan baby dlm kandungan sy..Semoga Allah permudahkan segala urusan kami..Aamiin

2y ago

aamiin semoga Allah permudahkan urusan kita ☺️

18thun dah kawen..dpt ank umur 19thun🤣🤣🤣..peknen no 4 skrg..ank no 3 umur 6 tahun..selpas gugur 3x berturut2 bru ade rezeki semula..doakan sy dan kandungan sihat dan selamt hgga bersalin yer??

2y ago

Aamiin ya rabbal alamin

18 tahun dh kawin🤭 lps dpt result spm kawin trus,kita xcouple tau..pilihan keluarga, alhamdulillah bahagia🤭 masa awal mengandung bunting pelamin, xlama sbb keguguran..dlm usia 4 tahun perkahwinan Allah bgi mengandung baby twin skrg dh 26 week🤗

25 Kawin…Bulan (12/2018) 26 pregnant….Bulan (06/2019) tapi Allah uji dgn kandungan anggur kene kimo… doc suruh rehat dua tahun ( 2020 & 2021 ) dua tahun dah pun berlalu….. sekarang 29 tahun…alhamdulillah 37 minggu pregnant…15/05/2022 due date…doakan saya & baby

kawin umur 18 tahun ..dpt ank umur 19 tahun..skrang ank yg sulung dah pun 19 tahun..ank lelaki ..mudah ja bersalin dgn berat 2.9 kg..dah nk dkat 4 series ni termengandung lagi😅..baby yg ke 5..ALHAMDULILLAH🤲 rezeki dr Allah..

kahwin umur 24thun,2kli keguguran Alhamdulillah tahun nie genap 4thun pekhwinan dgn husband,Allah hadiahkan zuriat sangat bermakna dlm hidup kami,4thun penantian zuriat hari nie 34week kandungan,doakan semoga dipermudahkan bersalin Aamiiin🤲🤲

kwen umur 22tahun , alhamdulillah skg dah 12tahun alami umah tgge . 3tahun tggu zuriat prtama , skg ank sulung 6tahun dah . lps 6tahun bru ade yg kdua tp ggur bln 6 hari tu . insyaallah yg ni coming soon for 2022 . doa kn sy ye gn kndungan . insyaallah