cm nk xnk je ajar

Hi mommies.. sye nih bru blaja driving.. suami yg ajar kan.. smlm mlm tuh dia g mancing, blek kul 5am cmtuh.. dia kne lah pham sye nih first time pgg stereng, mmg bpk sye guru mandu, tp sye mmg xpnah try pun drive.. sye soh dia ajr sbb senang sye nk anta n amek ank2 skolah.. sye mmg xpandai parking kebelakang.. confius tgk cermin tuh.. mgkin sbb belum biasa.. insyaallah lma2 nnti maybe bole pro.. masalahnya.. sye geram tgk reaction dia, cm fedup.. dia ckp agk2 lah nk msuk cmne, dia mmg thu sye xpandai, nk ajar tp cm xsabar.. pdahal bkn salah sye pun dia xckup tido ke pe.. dia yg sibuk sgt nk layan hobi ngn kwn.. pastu sye mtk ajar kan nk marah lak.. sye paling xsuka org wt muka.. ishhhh sakit hati lah..

18 Balas

Sabar sis. Adat laa tu. Org mngajar mmg cmtu. Mcm msa kita sklh dlu. Msti ckgu akn marah pnya laa. Lgpun x baik simpan dlm hati. Suami tu 😅

5y ago

Dia mmg cmtuh.. xckup tido nk marah2.. pdahal dia yg merayap xtentu hala smpai xckup tido.. sye mtk ajar pun xbole..