cm nk xnk je ajar

Hi mommies.. sye nih bru blaja driving.. suami yg ajar kan.. smlm mlm tuh dia g mancing, blek kul 5am cmtuh.. dia kne lah pham sye nih first time pgg stereng, mmg bpk sye guru mandu, tp sye mmg xpnah try pun drive.. sye soh dia ajr sbb senang sye nk anta n amek ank2 skolah.. sye mmg xpandai parking kebelakang.. confius tgk cermin tuh.. mgkin sbb belum biasa.. insyaallah lma2 nnti maybe bole pro.. masalahnya.. sye geram tgk reaction dia, cm fedup.. dia ckp agk2 lah nk msuk cmne, dia mmg thu sye xpandai, nk ajar tp cm xsabar.. pdahal bkn salah sye pun dia xckup tido ke pe.. dia yg sibuk sgt nk layan hobi ngn kwn.. pastu sye mtk ajar kan nk marah lak.. sye paling xsuka org wt muka.. ishhhh sakit hati lah..

18 Balas

Biase lah sis kadang lelaki ni angin tak menentu..nak tak nak kena la sabar

Laki kan kalau ajar mmg mcm tu. Dia nk kita terus pandai mcm dia bawak kete.

5y ago

Hahaha 😆😆 nseb xjd ckgu yek.. 😅😅

Sis dftar la ambik lesen tue lg baik...

Banyakkan bersabar momy

Sis amik lesen memandu lagi snng .

☺😅😊 Biasa la tu sis.. belajar kt tempt mmndu ja.. blh fokus sikit.

Owh klu sy rela g belajar kat kelas memandu drp suruh suami ajar.. 😂😂 klu kene marah dgn cikgu xla sentap tp klu suami yg marah2 sentap merajuk xbertegur nnt.. 😄😄

sabar lah sis laki mmg bising ckit ajar mandu wlopon die thu kte bru pndai..sy xkene bebel ngn suami xsah hihi