Tips beli barang baby

Momies boleh share tak bila start beli barang2 baby? Kalau beli awal pon x salah kan? Haha..due sy insyaallah bulan 8 time raya haji..igt nk prepare sikit2 sebab bulan 5 dh puasa, 6 raya? nk guna duit banyak tu?..agk2 okey tak prepare awal..sebab ada yg cakap better beli mse 6 bulan ke atas.?

44 Balas

Sy pregnant 2bln dh start beli sikit2.. Tp ikut list la. Xterasa sgt bila dh hujung2. Tiap bln beli la selai dua baju. Skrg msuk 7bln brg baby semua dh complete. Tggal nk beli brg pantang mcm jamu2 & thermos bln dpn. Yg lain setel xyah pk dah. Sbb pk due raya puasa.. Risau duit kluar byk.