Tolong doakan saya, esok saya czer 29/4

Assalamualaikum kawan2 disini, blh x nak minta tolong doakan sy Wana.. Esok saya czer.. Doakan untuk dipermudahkan urusan..

12 Balas

Sy doakn smoga sis dan bayi sihat smpurna smoga diprmhdhkn urusan sbelum selepas dan semasa brpntang nnti💋❤️

saya pun 30/4 alau xde halangan ape2 czer jgk....semoga sis dipermudahkan urusan nti....doakan sye jgk...❤️

2w ago

semoga baik2 saja la

Waalaikumsalam semoga Allah permudahkan segala urusan bersalin sis, baby sihat ibu sihat aamiin.

2w ago

amin..

semoga Allah SWT permudahkan urusan ibu dan anak...bnykkn berdoa ya sis...

2w ago

amin

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin

semoga dipermudahkan urusan puan. Sy induce esok.

2w ago

amin.. semoga awak pun selamat

Semoga dipermudahkan awak. Selamat mommy n baby.

2w ago

terima kasih.. amin

semoga dipermudah urusan mummy dan baby. 🤲

2w ago

sy esok kena serah diri dkt HTA. wad & katil nmbr bpe sis?

Semoga dipermudahkan urusan mama & baby. 😍

2w ago

amin

smoga di permudhkan urusan sis..🤲🤲🤲

2w ago

amin