Bila Nak Beli Barang Baby

Assalamualaikum mummies... Saya nak tanya, bila masa yg sesuai untuk saya prepare barang baby. Saya baru 3 bulan preggy (1st time). Tapi saya risau kalau beli sekali gus nanti perlukan duit yg banyak kan? So saya decide nak beli sikit2 tiap bulan, cuma saya xtau nak beli bila and apa perlu di beli??????

1 Balas

7 bulan ke atas insyaallah dh boleh beli..kalau boleh ambil saiz s ke atas boleh baby pakai lama

4y ago

Thank you sis