Siapa ingat lagi ni?😍

Hi semua selamat tengah hari👋 Jom ambil masa 5 minit sekejap🤏 Kita flashback balik saat-saat jumpa pasangan kita pertama kali dulu😆 Ingat lagi tak baju warna apa pasangan anda pakai?🥰 Atau satu warna yang ada pada pasangan anda yang anda ingat sampai sekarang😘

Siapa ingat lagi ni?😍
35 Balas

Kemeja hitam kuning. Tiapkali nmpak dia pakai mcm tu turun padang ke subsidiary confirm cair.

senangggg sgt. 😆 jumpa dlm operation room. pakai scrub attire

1st time nampak pasangan saya dia pakai baju kuning...

Kelabu. Smpai skg dia suka pakai baju kaler tu 😂

baju kerja . masa tu kerja kat tesco 😂

baju dark blue n jaket putih 😅😅

warna hitam. hahaha dia simple je

warna biru, uniform keje

biru..baju uniform 😆

Hitam putih