Jom ingat kembali saat perkenalan?

Masihkah anda ingat pada tahun berapa anda berkenalan dengan pasangan? Haaaa...jom kenang kembali!

Jom ingat kembali saat perkenalan?
97 Balas

Kenal 2014 Lost contact 2015( sambung beljar dekat sarawak) Jumpa balik 2016 Couple 2016 Kawin 2020 Alhmdulillah , perjuangan kami tercapai 🥰 Sekarang pregnant , 37 week rezeki allah bgi .. ni prgnant anak kdua , anak prtama xde rezeki ( keguguran) 😌alhmdulillah anak prtama mngajarkan ku mnjadi seorang ibu yang kuat , tabah .. doa kan saya baik" saja masa bersalin dan dipermudhkan , amin