Jom Ingat Kembali Saat Kita Kecil!

Apakah permainan kegemaran anda semasa membesar? Tak kisah la permainan tu seperti batu seremban ke, congkak ke, janji permainan. Jom kongsikan bersama kami!

Jom Ingat Kembali Saat Kita Kecil!
14 Balas

gasing..lompat getah...cop tiang... teng teng...congkak...tutup tin... byk lagi rasa dah tak ingat ...tapi yg paling suka skli main congkak🤣 seronok nya masa kecil ku.

Tinting,hantu galah,baling2 selipar main kejar2 ayam byk lgi la permainan mse kecik2 dulu rindu sgt zaman dulu

konda kondi , galah panjang dan bola beracun bersm dgn spupu2 yg ada esp ms cuti sekolah

suka main rondes(betul ke ek eja nya😅), gasing, guli. heaven betul mainan waktu dlu.

batu seremban, gasing, penutup botol kaca minuman bergas, galah panjang..ting ting

batu seremban..getah kuah disambung2..siap ada lagu rumah terbakar tu..hehe...

main pondok2 n buat rumah guna kusyen,🤣🤣..abis smua kusyen atas bsepah

Patung kertas yang boleh tukar baju 🥰

congkak, batu seremban, playdoh

lompat getah dan batu seremban