Jom ingat kembali saat perkenalan?

Masihkah anda ingat pada tahun berapa anda berkenalan dengan pasangan? Haaaa...jom kenang kembali!

Jom ingat kembali saat perkenalan?
97 Balas

Kenal 2019(slps Byk kali putus sblm jumpa asben) Merisik tunang (ogos 2020) Nikah kawen (Sep 2020) Akhir tahun 2020 dpt tahu prgnant 5w..baby 1st lahir 28/8/21..masa tu xtau prggy..punya lah sy ni lasak..last2 mak sdare suh test sb dye tgk sy lain mcm(biasalah org tua2 punya pndangan) Sbnrnya xkire lah kite knl skjp atau x..yg penting perangai pasangan tu bagus..ade jgk yg persoalkan knl xsampai setahun dah nk kwen..Alhamdulillah dr knl smpai kwen xde pn prngai dye berubah atau lain mcm..sb dye jujur dh dr awl tnjuk karakter sbnr..skng ni baby dh 6bln lebih 🥰🥰🥰