Set LEGO Untuk Dimenangi! JOM Sertai Hari Ini!

Jangan ketinggalan untuk menjadi pemenang bertuah bulan Mac ini! Sertai di sini sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/set-lego-untuk-1-orang-pemenang/1441

Set LEGO Untuk Dimenangi! JOM Sertai Hari Ini!
9 Balas

Perkara yang saya suka tentang LEGO Build The Thrills adalah ia mudah di pasang dan mudah di pegang serta warna yang menarik boleh menarik minat kanak-kanak malah orang dewasa juga boleh jatuh cinta dengannya. Selain daripada itu dengan bermain lego ini dapat mengajar anak proses mengenal warna dan mengajar mereka matematik mengira sambil membina LEGO. Ia membentuk kreativiti anak dalam menghasilkan sesuatu berdasarkan reka bentuk hasil imaginasi mereka dalam mengasah dan merangsang "motor skills" mereka. Antara sebab lain pula yang saya suka ialah bentuk dan ukuran lego yang pelbagai. Ia juga ada medium pembelajaran bagi anak, sehingga anak dapat mengenal pelbagai bentuk dan dengan bermain lego ini juga dapat menghasilkan anak yang berjiwa kreatif. Dengan adanya LEGO Build The Thrills ini dapat merangsang daya imaginasi anak dan akan menjadikan anak kreatif, berimaginasi dan cuba menyelesaikan masalah semasa membina sesuatu dari LEGO. Otak mereka akan berfikir blok lego yang manakah perlu digunakan untuk digabung dalam menghasilkan sesuatu. Moga ada rezki untuk anak saya menang .aamiin.. #LEGObuildTheThrills

Perkara yang saya suka tentang LEGO Build The Thrills adalah design nya yang sangat menarik dan tampak real seperti kereta sebenar. Cara pemasangannya juga tidak terlalu rumit dan tidak mengambil masa yang lama untuk dipasang. Tambahan pula, bukan sahaja kanak2 boleh meminatinya, tetapi juga orang dewasa yang amat meminati LEGO seperti saya juga akan turut minat dengan koleksi ini. Lego ini bukan sahaja dapat membantu mengasah minda untuk lebih kreatif tetapi dapat mengasah bakat2 lain juga seperti cekap memasangnya dalam waktu yang singkat tanpa melihat manual sekalipun. Walaupun harganya mahal, tetapi sangat berbaloi untuk memilikinya. 😁👍🏻

Perkara yang saya suka tentang LEGO Build The Thrills adalah kerana kami sekeluarga amat meminati perlumbaan seperti F1 yang sangat mendebarkan!! Selain itu, permainan LEGO juga sangat bagus untuk koordinasi mata dan tangan kanak-kanak, dan ia juga boleh dijadikan sebagai “fun activity time” bersama keluarga.. Bukan sahaja kanak-kanak boleh menikmati permainan LEGO ini, malah dewasa juga pasti akan teruja untuk bermain LEGO. Terima kasih LEGO dan The Asian Parent kerana menganjurkan pertandingan ini..

Perkara yang saya suka tentang LEGO Build The Thrills adalah reka bentuk yang sesuai untuk kanak-kanak bermain disamping mengasah imaginasi anak malah turut melatih fine motor skill. Inilah antara sebab kenapa saya suka permainan lego untuk anak saya. Tambahan pula, pastinya aktiviti permainan ini menambah aktiviti kami sekeluarga. Semoga dapat memenangi permainan ini. #LEGOBuildTheThrills

Perkara yg saya suka tentang LEGO Build The Thrills adalah sangat menarik,selamat & mudah dikendalikan oleh kanak-kanak.. Anak-anak saya memang peminat setia LEGO..Kebanyakan masa bermain mereka akan gunakan untuk membina & mereka bentuk baru dengan set LEGO yang mereka ada..Jika dapat menang set LEGO Build The Thrills tentu mereka sangat teruja..Dapatlah tambah koleksi LEGO mereka..

Perkara yang saya suka tentang LEGO BUILD THE THRILLS adalah ia susah nak dapat sebab harganya yang wow🤩. LEGO ni pun bagus untuk hadiahkan kepada suami dan sikecil molek bermain bersama sama🥰😘 #LEGOBUILDTHETHRILLS #THEASIANAPRENTMALAYSIA #DIPERMUDAHKANREZEKI

Perkara yang saya suka tentang LEGI Build The Thrills adalah menguji dan menguatkan minda dalam pemasangan lego serta warna yang menarik sesuai dengan kanak kanak yang baru ingin membesar dan perasaan ingin meneroka.

Perkara yang saya suka tentang Lego Build The Thrills adalah kerana reka bentuknya yang menarik dan semestinya menarik minat anak-anak saya untuk mencuba dan mampu menguatkan daya pemikiran mereka.

dismping iya satu permainan yg sgt2 mnyeronokkn,,, permainan ini jga sgt2 mnguji minda dn iQ ank2 dismping bolh mnjdi slhstu hobi yg sgt2 mnyeronokkn utk ank2 kta