Set LEGO Untuk Dimenangi! JOM Sertai Hari Ini!

Jangan ketinggalan untuk menjadi pemenang bertuah bulan Mac ini! Sertai di sini sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/set-lego-untuk-1-orang-pemenang/1441

Set LEGO Untuk Dimenangi! JOM Sertai Hari Ini!
9 Balas

Perkara yg saya suka tentang LEGO Build The Thrills adalah sangat menarik,selamat & mudah dikendalikan oleh kanak-kanak.. Anak-anak saya memang peminat setia LEGO..Kebanyakan masa bermain mereka akan gunakan untuk membina & mereka bentuk baru dengan set LEGO yang mereka ada..Jika dapat menang set LEGO Build The Thrills tentu mereka sangat teruja..Dapatlah tambah koleksi LEGO mereka..