Set LEGO Technic Yamaha MT-10 SP Untuk Dimenangi!

Rebut peluang untuk menang hadiah eksklusif dari LEGO, Parents! Yang bertuah akan membawa pulang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO Technic Yamaha MT-10 SP Untuk Dimenangi!
37 Balas

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP ini kerana set ini bukan sekadar mainan binaan, tetapi satu peluang utk berkongsi pengalaman bina bersama anak lelaki saya. Ini bukan saje membolehkan kami membina bersama sebagai satu aktiviti keluarga yg berkualiti,tetapi jg memberi saya peluang utk mengajar anak saya tentang konsep asas mekanik sambil berseronok. Ia menawarkan butiran authentic dari motosikal Yamaha sebenar,dan ini merupakan peluang yang bagus utk mendekatkan hubungan antara kami melalui minat yang sama dalam motosikal.Mainan ini juga menyokong pembelajaran digital melalui aplikasi AR LEGO, membuka peluang utk kami meneroka model secara lebih mendalam. Proses pembinaan dan penyelesaian set ini akan mencipta saat-saat berharga di mana kami dpt bekerjasama, merancang, dan menyelesaikan cabaran bersama. Serta mengukuhkan hubungan saya dan anak melalui keseronokan berkongsi hobi dan pembelajaran bersama-sama. Instagram : lcyaw05

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MY-10 SP kerana permainan ini boleh dimain oleh pelbagai lapisan umur iaitu ayah, suami dan anak saya. Sebagai peminat LEGO, model Technic Yamaha MY-10 SP merupakan 'must have collection'. Mereka dapat menghabiskan masa berkualiti bersama-sama kelak di samping dapat mengeratkan hubungan kekeluargaan. 😍 LEGO - Leg Godt T - tomorrow E - everyone will be happy C - cherish the moment H - happy spending time together N - nourish the love stronger I - inspiring to move forward C - company each other till the end LEGO TECHNIC YAHAMA MY-10SP ❤️❤️❤️❤️❤️ Instagram: nazariyahma

4mo ago

Shared as an insta story too❤️

Saya nak menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP kerana saya peminat No.1 Lego Technic. Ini disebabkan ❤️ L- Lego Techic ialah barisan set LEGO yang lebih maju daripada LEGO biasa ❤️E-elektronik, gear, motor dan bahagian mekanikal yang lain terkandung didalamnya ❤️ G-gerak bersendirian dengan motor elektrik atau mempunyai ciri canggih yang menjadikannya interaktif dan kompleks. ❤️O-rang dewasa atau sesiapa sahaja yang ingin membina dengan tangan mereka sendiri dan melihat cara ciptaan mereka dihidupkan. Sudah tentu, juga kepada peminat motor dan kenderaan.

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP ini kerana it’s year end and wish to surprise my kid for this year hardwork. He been standard 1 for this year, although not the outstanding one, but he did very well, no complaints from teachers, makes many new friends, follow teachers instructions, complete all homeworks given by teachers. Ejaan, spelling and tingxie not everytime score 100%, but at least he tried hard. Hopefully can win this and would like to surprise him.

Saya ingin menang LEGO TECHNIC YAMAHA MT-10 SP kerana saya ingin hadiahkan kepada suami saya yg merupakan peminat lego🥰 juga saya sertakan beberapa koleksi lego yg telah berjaya dibuat oleh beliau. Disebabkan saiz lego yg kecil saya nampak kesabaran, ketelitian & effort yg luar biasa dari beliau ketika menyiapkan lego tersebut dan membuatkan saya begitu kagum dengan hasil beliau. Semoga ada rezeki saya untuk menang dalam peraduan ini🥰♥️

saya ingin menangi LEGO Technic Yamaha MT-10 SP ini kerana mau kan mainan terbaik buat anak saya. Lego merupakan satu permainan yang dapat membantu anak saya #1 Mengenal bentuk, #2 mengenal warna, #3 Merangsang mata dan tangan #4 Dapat meningkatkan daya imaginasi yang baik. selain itu Lego juga #5 merupakan mainan berkualiti tinggi yang boleh disimpan lama dan dapat dikongsikan kepada adiknya kelak. 😊✌🏼 tqsm @theasianparents @lego

Saya ingin menang Lego Technic Yamaha MT-10 SP kerana saya ingin hadiahkan kepada suami saya yang sentiasa ada bersama saya di sepanjang perkhawinan hingga ke saat ini. Dia sentiasa memberi sokongan semasa kehamilan saya & sentiasa teruja untuk tahu perkembangan bayi. Terima kasih TheAsianParents kerana telah menyediakan banyak information sebagai rujukan untuk saya dan suami yang bakal bergelar ibu ayah tidak lama lagi ♥️

Saya ingin menangi Lego Technic Yamaha MT-10 SP ini kerana mahukan permainan terbaik untuk saya dimana beliau boleh belajar sambil bermain🥰 Dengan permainan Lego ini saya yakin anak saya dapat belajar menggunakan fikiran & imaginasinya untuk berfikir secara kreatif😊❤️ Semoga anak saya bertuah memenangi contest dari Lego & The Asianparents ini🥰 @afiqqqmaraan @qiraraaaa

“Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP ini kerana anak saya meminati produk LEGO sejak dari kecil lagi,jadi saya masuk pertandingan LEGO ini kerana saya mahu hadiahkan pada anak saya untuk kenangan saya memenangi peraduan LEGO dan saya juga ingin mengelakkan anak saya terus lalai dengan gadject” INSTA : @ismasizan6062