Set LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van Untuk Dimenangi!

Rebut peluang untuk menang hadiah eksklusif dari LEGO, Parents! Yang bertuah akan membawa pulang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van Untuk Dimenangi!
36 Balas

Saya ingin menang Lego DREAMZzz Mrs. castillo’s Turtle van kerana dapat Meningkatkan Daya Kreativiti untuk anak saya yg berumur 3 tahun.Anak-anak perlukan daya kreativiti yang tinggi ketika bermain Lego. Untuk mempunyai daya kreativiti, ianya perlu dilatih sejak kecil lagi. Selain itu, anak-anak juga berpotensi memahirkan diri dalam menyelesaikan masalah dan bertindak dengan solusi yang terbaik. Permainan Lego antara permainan yang terkenal di seluruh dunia. Berasaskan bongkah-bongkah kecil, pemain perlu menyusun mengikut kreativiti masing-masing untuk membentuk objek lain yang lebih lengkap. Seperti Robot, rumah, kapal terbang, bangunan dan sebagainya mampu dibina menggunakan Lego ini. Pemainnya pula terdiri daripada kanak-kanak seawal usia 3 tahun hingga kepada orang dewasa . Dan anak saya sangat minat dgn lego ❤️ semoga anak saya menang DREAMZzz mrs castillo turtle ni van ni

Saya ingin menang Lego DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van kerana anak saya mempunyai minat yang mendalam permainan ini. Sesuai dengan maksud 'LEGO' iaitu 'well play'. Anak saya dapat bermain secara kritis dan kreatif serta dapat meningkatkan kemahiran berfikir aras tinggi (KBAT). Fokus juga dapat ditingkatkan melalui permainan ini. Watak-watak menarik yang ditampilkan pada edisi Lego DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van iaitu Mrs. Castillo, Mateo and Zoey menjadikan ia adalah salah satu 'must have collection' L- let's all have this set E - everyone will be excited G - go get it at your nearest store O - outshine our dream thru 'leg godt' Anak saya pasti sangat gembira jika dia dapat memenangi hadiah ini. 🧱🧱🧱😍😍😍 Instagram: nazariyahma

Post reply imageGIF
5mo ago

Repost the info as an instagram story too ❤️

Saya ingin menang Lego DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van kerana anak saya mempunyai minat yang mendalam permainan ini. Sesuai dengan maksud 'LEGO' iaitu 'well play'. Anak saya dapat bermain secara kritis dan kreatif serta dapat meningkatkan kemahiran berfikir aras tinggi (KBAT). Fokus juga dapat ditingkatkan melalui permainan ini. Watak-watak menarik yang ditampilkan pada edisi Lego DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van iaitu Mrs. Castillo, Mateo and Zoey menjadikan ia adalah salah satu 'must have collection' L- let's all have this set E - everyone will be excited G - go get it at your nearest store O - outshine our dream thru 'leg godt' Anak saya pasti sangat gembira jika dia dapat memenangi hadiah ini.

Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van kerana anak saya pernah menonton kartun ini di TV,kalau menang pasti dia sangat teruja melihat set LEGO ini didepan mata. Saya selalu gunakan lego untuk mengasah kemahiran motor dan deria ransangan anak saya jadi set LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van ini memiliki banyak kompenan lego yang berbentuk unik dan menarik,warna-warnanya juga lebih menarik dan ceria,pasti membuatkan anak saya lebih fokus dan bersemangat untuk memasangnya. LEGO juga membuatkan anak saya lebih kreatif dan berimaginasi tinggi dalam merancang sesuatu. Seronok melihat dia ceria dan lebih berkeyakinan tinggi dengan hasil tangannya sendiri.

saya ingin menang Lego DreamZzz Mrs. Castillo's Turtle Van kerana anak saya peminat lego. 11.12 adalah ulangtahun kelahirannya dan sy berharap dapat menghadiahkan permainan LEGO untuknya. sy menyokong anak2 bermain lego kerana Lego memupuk daya kreativiti dan imaginasi anak2. dengan bermain lego, minda anak2 dapat diasah kerana permainan ini memerlukan ketelitian dan secara tidak langsung meningkatkan daya pemikiran dan kognitif anak2. @momfecky @zety.ismail jom sertai pertandingan ini. Mana tahu rezeki menang lego.😍

“Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van ini kerana pada saya Permainan LEGO sesuai untuk anak yang sedang meningkat umur,mereka boleh mengawal emosi serta mengasah minda mereka dengan berpikir secara logik untuk menjadikan sesuatu objek yang cantik dan unik,Dengan ada nya Lego juga anak anak kurang mendekati gadject yang boleh menghayalkan serta melalaikan masa tenaga dan pikiran mereka” INSTA : @ismasizan6062

Saya ingin menang Lego Technic Yamaha MT-10 SP kerana saya ingin hadiahkan kepada suami saya yang sentiasa ada bersama saya di sepanjang perkhawinan hingga ke saat ini. Dia sentiasa memberi sokongan semasa kehamilan saya & sentiasa teruja untuk tahu perkembangan bayi. Terima kasih TheAsianParents kerana telah menyediakan banyak information sebagai rujukan untuk saya dan suami yang bakal bergelar ibu ayah tidak lama lagi ♥️

Saya ingin menang Lego DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van kerana anak saya mempunyai minat yang mendalam dalam permainan ini. Sesuai dengan maksud 'LEGO' iaitu 'well play'. Anak saya dapat bermain secara kritis dan kreatif serta dapat meningkatkan kemahiran berfikir aras tinggi (KBAT). Fokus juga dapat ditingkatkan melalui permainan ini. Bagus untuk sensory kanak2 2tahun juga. Berharap ada rezeki anak saya 🥰🥰

Saya ingin menang LEGO DREAMZzz Mrs. Castillo's Turtle Van ini kerana... L-EGO ini terdapat karektor minifigures Mrs. Castillo, Mateo dan Zoey yang menarik hati, E-lok dan comel lebih seronok untuk dimiliki, G-eng Lego amat teruja dengan design minifigure baru yang ditampilkan ini, O-rang ramai tentu terpegun dengan tema baharu yang paling unik dan terhebat yang seronok untuk dimainkan sambil berimaginasi.