Set LEGO Percuma Untuk Dimenangi!

Jom raikan Ramadan anda dengan menyertai peraduan mudah ini dan berpeluang bawa pulang LEGO CREATOR Tropikal Ukulele! Sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO Percuma Untuk Dimenangi!
70 Balas

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukulele kerana ia tidak hanya membolehkan anak-anak saya meneroka kreativiti mereka tetapi juga dapat membawa kami mengalami percutian di pantai tropika secara imaginasi sambil mencipta berbagai bentuk yang menarik. 🌟Sebagai ibu saya cuba sedaya upaya untuk meluangkan lebih masa dengan anak-anak. Dengan membina set ini, kami sekeluarga boleh merasai atmosfera pantai dengan bermain alat muzik yang menghiburkan. Sambil bermain-main dengan dolphin yang melompat atau ‘surfing’ di atas papan luncur, kami akan membayangkan diri kami berada di tengah-tengah keindahan laut tropika. Setiap aksi ini akan menghasilkan cerita dan kenangan yang tidak terlupakan bagi kami sekeluarga. 🌟Lebih daripada sekadar mencipta bentuk-bentuk baru, proses bermain dengan Lego juga akan menggalakkan kreativiti, kerjasama dan komunikasi antara kami. 🌟Semoga dengan memenangi set ini dapat membina kenangan yang berharga sambil memberi kami peluang untuk menghabiskan masa berkualiti bersama-sama ‘bercuti di tepi pantai’ tanpa perlu meninggalkan rumah🏝🎶 Instagram: meiern49nn

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukulele buat si manja saya kerana dengan bermain permainan sejenis manipulatif ini dapat membantu si manja saya meningkatkan kemahiran yang penting seperti; 1. Membina kemahiran koordinasi mata dan motorik secara tidak langsung membuatkan si manja lebih fokus dan merangsang perkembangan otak mereka. 2. Dapat mempelajari konsep dasar seperti jenis bentuk, warna, ruang atau jumlah setiap bongkah-bongkah Lego tersebut. 3. Meningkatkan daya kreativiti dan imaginasi si manja untuk mengenali alatan muzik seperti Tropical Ukulele ini. Serta pelbagai lagi manfaat unik yang si manja akan dapat dan pada masa yang sama dapat melatih si manja untuk berkomunikasi dan ini akan mengeratkan lagi ‘bonding’ antara kami sekeluarga.

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukulele buat orang yang saya sayang kerana anak saya sangat suka bermain Ukulele. Selain itu, saya boleh membawa anak saya ke pantai untuk dia mendapat tiga pengalaman bina-dan-main yang berbeza dengan Ukulele ini. Di samping itu, anak saya akan dapat membina lego yang ringkas sebelum membuat muzik dengan Ukulele ini, berenang dengan ikan lumba-lumba, ataupun menaiki papan luncur air. Anak saya juga boleh mengasah kemahirannya dalam pembinaan dan bercerita sambil menikmati permainan kreatif dengan 3dalam1 set Lego ini. Akhir sekali, anak saya boleh menyimpan 'progress' dia, 'zoom in' dan 'rotate' model-model dalam 3D dengan applikasi Lego Builder.

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukulele buat orang yang saya sayang kerana beliau sangat sukakan muzik walaupun masih bayi. Ini kerana, setiap kali saya memasang lagu atau apa-apa yg mengeluarkan muzik, beliau sangat pandai untuk memberi respons kepadanya. Saya berharap dapat memenangi hadiah berupa Lego daripada Lego dan theAsianprarent untuk dihadiahkan kepada satu-satunya anak saya yang paling disayangi🩷 Semoga ada rezeki anak saya untuk memenangi set Lego Ukulele ini❤️ Ig: @syazwaniaripen

Saya nak menang set LEGO CREATOR Tropical Ukelele kerana saya suka bermain permainan mencabar minda bersama anak-anak kesayangan saya, secara tidak langsung menjana perkembangan mental dan mengeratkan hubungan kami sekeluarga. Saya juga membesar dengan permainan Lego dan saya ingin abadikan 'bonding time' yang saya pernah ada bersama ibu ayah saya,, diwarisi kepada anak saya.🔥🔥🔥 Memori bersama adalah kenangan paling berharga dan LEGO adalah penyatu kami semua. 💕

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukulele buat orang yang saya sayang kerana saya & suami ingin menceburi minat & keseronokan bayi serta kanak kanak masa kini. Ini juga merupakan salah satu persediaan kami untuk menjalani hari yang akan datang apabila bayi kami lahir. Dengan itu juga, kami dapat meningkatkan daya kreativiti minda kami agar seiring dengan minda bayi & kanak kanak dan lebih mudah untuk memahami dan mendidik mereka.

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropikal Ukulele buat orang yang saya sayang kerana saya dan keluarga suka permainan yang boleh meningkatkan kecerdasan minda dimana dengan memasang LEGO ini juga kita akan ada sifat lebih bersabar , lebih berhati hati ,berkerja sama dan bertoleransi sesama ahli keluarga tercinta . Keluarga yang bahagia lahir dari didikan yang baik serta keluarga yang bertoleransi ❤️ Ig @asyiqin_Ismail

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropikal Ukelele buat orang yang saya sayang kerana Cinta Hati saya, Nur Aira Mikayla amat meminati bidang muzik dan lukisan. Sebagai seorang ibu, perkara yang paling menggembirakan adalah memberi sokongan dan dorongan dalam setiap impian sikecil. Anak amat meminati mainan LEGO.Hadiah ini tidak ternilai buat dirinya yang bakal menyambut ulangtahun kelahiran pada June ini.

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukelele kerana saya ingat memperkenalkan anak saya utk mengenal sambil menanam rasa minat dia utk bermain dgn alat muzik. Dengan Ukulele ni, saya dapat mengajar anak saya skill membina LEGO dan juga focus utk menyelesaikan LEGO ini. Saya juga percaya ia dapat memberi perkembangan otak dan intelek yang optimum apabila bermain dengan LEGO ❤️❤️❤️

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukelele buat orang yang saya sayang kerana anak saya yang berumur 5 tahun telah meningkat pembelajaran dan motor skill selepas bermain Lego. Permainan lego telah meningkatkan kreativiti anak saya dan pembelajaran di sekolahnya sangat meningkat berbanding sebelum ini. Harap dapat memenangi peraduan ini untuk dijadikan hadiah hari jadi kepada anak saya 🥰