Set LEGO Untuk Dimenangi! JOM Sertai Hari Ini!

Jangan ketinggalan untuk menjadi pemenang bertuah bulan Mac ini! Sertai di sini sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/set-lego-untuk-1-orang-pemenang/1441

Set LEGO Untuk Dimenangi! JOM Sertai Hari Ini!
9 Balas

Perkara yang saya suka tentang LEGO Build The Thrills adalah design nya yang sangat menarik dan tampak real seperti kereta sebenar. Cara pemasangannya juga tidak terlalu rumit dan tidak mengambil masa yang lama untuk dipasang. Tambahan pula, bukan sahaja kanak2 boleh meminatinya, tetapi juga orang dewasa yang amat meminati LEGO seperti saya juga akan turut minat dengan koleksi ini. Lego ini bukan sahaja dapat membantu mengasah minda untuk lebih kreatif tetapi dapat mengasah bakat2 lain juga seperti cekap memasangnya dalam waktu yang singkat tanpa melihat manual sekalipun. Walaupun harganya mahal, tetapi sangat berbaloi untuk memilikinya. 😁👍🏻