Set LEGO Untuk Dimenangi! JOM Sertai Hari Ini!

Jangan ketinggalan untuk menjadi pemenang bertuah bulan Mac ini! Sertai di sini sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/set-lego-untuk-1-orang-pemenang/1441

Set LEGO Untuk Dimenangi! JOM Sertai Hari Ini!
9 Balas

Perkara yang saya suka tentang LEGO Build The Thrills adalah kerana kami sekeluarga amat meminati perlumbaan seperti F1 yang sangat mendebarkan!! Selain itu, permainan LEGO juga sangat bagus untuk koordinasi mata dan tangan kanak-kanak, dan ia juga boleh dijadikan sebagai “fun activity time” bersama keluarga.. Bukan sahaja kanak-kanak boleh menikmati permainan LEGO ini, malah dewasa juga pasti akan teruja untuk bermain LEGO. Terima kasih LEGO dan The Asian Parent kerana menganjurkan pertandingan ini..