✨ Komen & Menang Set LEGO Eksklusif!

Peraduan TERBARU kini mendarat di aplikasi! Set LEGO untuk dimenangi! Hanya cari set LEGO yang tersembunyi di dalam gambar dan komen jawapan anda! Sertai di sini hari ini: https://community.theasianparent.com/contests

✨ Komen & Menang Set LEGO Eksklusif!
32 Balas

Saya nak menang Lego Olly dan Paisley's Family Houses kerana set ini bukan sahaja menawarkan keseronokan membina, tetapi juga memainkan peranan yang penting dalam perkembangan anak saya. [T] - Tumbuh kembang kreativiti anak dapat dipupuk melalui Lego [H] - Hargai setiap saat berharga bersama keluarga semasa membina. [E] - Eksplorasi idea-idea baru dan inovatif dengan setiap blok Lego. [A] - Ajar anak tentang kerjasama dan sabar ketika menyelesaikan pembinaan Lego. [S] - Selamat dan menyeronokkan untuk bermain. [I]- Inspirasi untuk anak mencipta dan membayangkan dunia mereka sendiri. [A] - Aktiviti yang dapat mengeratkan hubungan antara ibu bapa dan anak. [N] - Nikmati masa berkualiti tanpa gangguan teknologi. [P] - Pembelajaran melalui permainan yang menyeronokkan. [A] - Aset penting dalam membantu perkembangan motor halus anak. [R] - Rasai kepuasan melihat hasil kerja keras mereka. [E] - Emosi positif yang terjalin melalui pencapaian bersama. [N] - Nurture minat anak dalam seni bina dan reka bentuk. [T] - Tingkatkan daya tumpuan dan kemahiran penyelesaian masalah anak. Dengan Lego Olly dan Paisley's Family Houses, saya percaya bahawa anak saya akan dapat menikmati pengalaman pembelajaran yang menyeluruh sambil mengukuhkan ikatan keluarga kami. ♥️ @halianaabdwahid @nurarissanayli @aydannuqman

Saya nak menang LEGO Olly and Paisley's Family Houses kerana saya dapat membayangkan betapa gembiranya anak2 saya ketika membina set ini, mencipta dunia mereka sendiri. Saya suka bila anak lelaki dan perempuan saya bekerjasama dan menggunakan imaginasi mereka. 🏡 🥳 Anak-anak saya boleh mencipta pelbagai cerita dan pengembaraan, yang akan menggalakkan mereka untuk berfikir kreatif dan membina kemahiran sosial 🧱🧠💡 Ini adalah peluang untuk kami sekeluarga meluangkan masa bersama, sambil mengajar anak-anak tentang nilai-nilai seperti kerjasama, komunikasi, dan kreativiti, sekaligus mencipta kenangan manis dan mengeratkan lagi hubungan kami sekeluarga. 👨‍👩‍👧‍👦❤️

Saya nak menang LEGO Olly Paisley’s Family Houses kerana saya mahu berikan hadiah kepada anak saya sempena ulang tahunnya yang ke4 tahun 🎂 dengan hadiah ini dapat menciptakan memori dan kenangan kami bermain dan meluangkan masa bersama-sama ✨❤️ permainan Lego juga dapat membantu perkembangan anak saya yang merupakan Speach Delay dalam meningkatkan daya fokus , kreativity , skill motor dan juga percakapan dalam bercerita sambil membina ❤️❤️❤️

Saya nak menang set Lego Olly and Paisley’s Family kerana ia dapat membantu perkembangan kognitif, intelektual dan memupuk kebolehan menyelesaikan permasalahan dalam diri anak-anak saya. Disamping itu, masa yang digunakan mereka untuk membina set lego adalah ‘masa emas’ yang bakal menyimpan memori manis zaman kanak-kanak mereka. Secara tidak langsung menguatkan lagi kasih sayang antara adik beradik.

Saya nak menang LEGO Olly and Paisley's Family Houses ini kerana saya adalah peminat setia LEGO. Saya sangat sukakan aktiviti yang memerlukan kesabaran tinggi, daya fokus yang tajam serta imaginasi kreatif. Bermain dengan LEGO mampu membantu saya melupakan tekanan yang dilalui seharian. Nota kaki : kucing kesayangan saya juga namanya Olly 😻 @nuraimidarus @fadiah_izzati

Saya nak menang LEGO OLLY and Paisley’s Family House kerana Lego ada mainan yang amat digemari oleh ank sulung serta suami saya. Mereka begitu minat benda yang mencabar & mencipta sesuatu yang kreatif.. Sekiranya set Lego ini menjadi milik saya semestinya saya akan gembira dan anak saya akan lebih kerap bermain Lego yang menguji minda berbanding bermain game hp..

Saya nak menang Lego Olly Paisley's kerana koleksi ini amat menguja dan menguji minda .kami selalunya menyiapkan lego bersama-sama anak.Keseronokkan akan terasa dan kecerian terpancar tatkala berjaya menyiapkan lego .Toleransi,bekerjasama dan saling mempercayai menjadikan permainan ini lebih menyeronokkan walaupun sukar disiap.PERMAINAN KELUARGA CERIA BERSAMA

Saya ingin menang LEGO® Friends Olly and Paisley's Family Houses ini kerana... L-EGO permainan kreatif untuk dimainkan, E-ksplorasi setia kawan antara jiran dengan kepelbagaian lebih menyeronokkan, G-emar bermain mainan rumah dan keluarga pasti teruja untuk dapatkan, O-lly and Paisley's family house penuh imaginasi dan kegembiraan ❤️ Ig: chu.eis

Saya nak menang LEGO Olly and Paisley’s Family Houses kerana LEGO adalah permainan yg dapat memberi ketenangan kepada saya dan family. Kami dapat sama2 melakukan aktiviti memasang LEGO ini secara tak langsung akan menghasilkan “bonding time” dgn family. LEGO juga membantu otak untuk jadi lebih kreatif dan berimiginasi.

Dengan memenangi hadiah LEGO Olly dan Paisley Family Houses, saya boleh memulakan koleksi yang menggalakkan kreativiti dan bukan aktiviti yang sifatnya mudah dan pasif seperti menonton televisyen. Set LEGO yang menarik ini akan mendorong anak saya untuk menggunakan imaginasi dan membangunkan kemahiran tangan mereka ❣️